El Club de Bàsquet incorpora l'americà Zachary Lemusu i el barceloní Oriol Muñoz

Els jugadors permetran reforçaran notablement el joc interior

 

Els nous fitxatges
Els nous fitxatges | CB Cerdanyola al Dia

 

 

  

El Club de Bàsquet Cerdanyola al Dia ha fet oficial els seus primers reforços d'hivern. Davant l'ampli apartat de baixes presentat a l'última jornada de lliga (Fernàndez, Domenech. Hagenaers, Anton, Mbodji) el club ha mogut fitxa i ha incorporat a dos jugadors interiors: el barceloní Oriol Muñoz i l'americà Zachary Lemusu.

  

Muñoz, que ja compta amb experiència a la lliga EBA (13/13 a Montgat i 15/16 a Barberà) militava actualment a primera catalana, recuperant-se d'una greu lesió de genoll que el va apartar de les pistes quasi tota la temporada anterior. La presència de Renom i Retres a l'equip, vells coneguts de Muñoz, i la possibilitat de vestir la samarreta verda a lliga EBA - , que defensava el seu amic i excompany al C.B. Cornellà Josep Marcet -, han decantat la seva prematura reincorporació al basquet d'elit. Sens dubte, un reforç de qualitat que aportarà duresa a la pintura cerdanyolenca.

  

D'altra banda, "Zack" prové dels Estats Units i aquest és el seu primer contacte amb el bàsquet europeu. El pivot afroamericà arriba directe des de la NCAA on militava als Sant Gregory's Cavaliers d'Oklahoma. El seu joc destaca per la seva espectacularitat, les seves finalitzacions en forma d'esmaixada i la seva intimidació defensiva.

  

A més, els de Balaguer incorporen als recents recuperats Oriol Domènech i Rafael Fernàndez, els quals són sense dubte la millor incorporació possible. A més, no es descarta algun possible fitxatge addicional per tal d'acabar de configurar una plantilla que de nou torna a perfilar-se com a competitiva per a la segona volta a lliga EBA.

  

L'equip reprèn la competició el diumenge 14 de gener a casa a les 18.30 h contra el C.B. Igualada i s'espera que els vallesans puguin comptar ja amb tota la plantilla a la disposició de Balaguer.

 
Comentaris

envia el comentari