Andrea Prieto i Clàudia Borràs, del CPA, es classifiquen pel campionat d'Espanya

Les dues patinadores disputaran el campionat d'Espanya a La Corunya durant el mes de juliol

 

Alfred Alsinet i Andrea Prieto durant el campionat de Catalunya
Alfred Alsinet i Andrea Prieto durant el campionat de Catalunya | CPA

 

  

Dues patinadores del Club Patinatge Artístic Cerdanyola del Vallès, Andrea Prieto i Clàudia Borràs, s'han classificat per disputar el campionat d'Espanya a Maxia, La Corunya, els dies 28 i 29 de juliol. Ambdues es van assegurar el bitllet a Galícia amb els seus resultats al campionat de Catalunya de Sant Cristina d'Aro els dies 9 i 10 de juny.

  

  

Andrea Prieto va ser 7a en la categoria Júnior i Clàudia Borràs va ser 18a en la categoria Sènior. Aquestes posicions són suficients per poder formar part del campionat estatal. L'entrenador de les dues patinadores, Alfred Alsinet, assegura que classificar-se representa una fita molt important donat el nivell competitiu del torneig.

  

  

En un altre campionat, el Barcelona Juvenil C, la patinadora del CPA, GemmaLópez, va aconseguir la medalla de bronze després d'un bon disc llarg. Altres resultats van ser: Andrea Delgado 16ª, Carla Haro 26ª i Marina Leyva 28ª.

  

  

El mateix cap de setmana, a Viladecavalls, el CPA va aconseguir diversos podis en el trofeu que organitza el club. En categoria Cadet B, Andrea García va ser 2a i en Cadet D, Eva Dubosc va ser 3a. Altres resultats van ser Cadet E: Sonia Codina 6ª i Juvenil C Andrea López 5ª. I pel que fa a Iniciació el club va assolir altres dos podis a aquest trofeu: Júlia Caravantes 1ª en D menors i Sara Payan 3ª. Altres resultats van ser: D majors Ivet Bernat 5ª, D menors Ivet Vázquez 4ª i a B1 Candela Gutiérrez 15ª.