S’obre la convocatòria de la 6ª Beca Impuls a l’Emprenedoria 2017 del Club Rotary

El premi dotarà la millor iniciativa local emprenedora amb 2.000€ en efectiu i assessorament empresarial
El guanyador de l’anterior edició va ser Gerard Barris, director d'Enchufing
El guanyador de l’anterior edició va ser Gerard Barris, director d'Enchufing | CerdanyolaInfo

 

El Club Rotary de Cerdanyola del Vallès i l'Ajuntament han convocat la 6a edició de la Beca RotaryImpuls a l’Emprenedoria 2017, que dotarà als guanyadors de 2000€ en efectiu, assessorament empresarial i un diploma acreditatiu. El nom del projecte guanyarà es donarà a conèixer durant La Nit Empresarial, la data de la qual encara està per confirmar.

 

 

Les persones interessades en participar a la convocatòria poden presentar els seus projectes empresarials fins el 27 d’octubre, sempre i quan tinguin entre 18 i 40 anys, la seva empresa hagi iniciat l’activitat durant el 2017 o planifiqui iniciar-la abans de l'1 d'abril 2018 i preferentment estiguin empadronades a Cerdanyola.

 

 


Segons els seus impulsors, el premi busca fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora de Cerdanyola. És per això que l’assessorament empresarial que inclou la beca comporta, entre altres prestacions:

  • Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió del serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posta en marxa del projecte Becat, patrocinats pel Grup Sisquella.
  • El disseny del local, l’aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d’obres i el seguiment d’execució de les obres, de la mà del patrocini de la Factoria d’Arquitectura, SLP.
  • L’assessorament a la creació i disseny del web corporatiu, patrocinat per REMARCA’T.

 

Per a més informació, les persones interessades poden consultar les condicions de participació a les bases del concurs i la sol·licitud de participació, o també poden trucar al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica al telèfon 935 947 050 i demanar per l’àrea de creació i consolidació d’empreses.


Què és el Rotary Club Cerdanyola?

La principal entitat convocant de la beca és el Rotary Club Cerdanyola. Tal i com s’autodefineix, el “Rotary  Club Cerdanyola  del  Vallès  és  una associació  filantròpica  i  sense  ànim  de  lucre composada per homes i dones de negocis i professionals amb vocació de líders en els seus respectius àmbits, i que tenen per missió afavorir la millora del seu entorn social.”

 

 

A als seus exclusius dinars del dilluns –on s’hi concentra el nucli de la vida social del Club– hi han assistit, entre d’altres, l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol (desembre de 2009), el Ministre d’Hisenda Cristóbal Montoro el gener de 2010 o el ja difunt economista angles que preveié la crisi de l’Eurozona, Edward Hughes, al març del 2011.

 

 

Segons afirmen els seus membres, des de la seva fundació l’any 2004 “ha participat en projectes socioculturals tant a nivell mundial com local, finançant en aquest interval de temps actuacions per valor de més de 118.000 €”.Comentaris

envia el comentari