Carles Escolà, nou president del Catalonia Innovation Triangle

Ha agafat el relleu a l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa
Mercè Conesa i Carles Escolà, alcaldes de Sant Cugat i Cerdanyola, respectivament | Cerdanyola.cat

 

 

Les alcaldesses de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, i Rubí, Ana Maria Martínez, i l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, han presidit aquest migdia el consell plenari del CIT, Catalonia Innovation Triangle. 

 

En el decurs de la reunió s'ha fet el traspàs de la presidència de l'ens a Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, donant compliment al caràcter rotatori de la presidència que s'ostenta per dos anys. També s'ha presentat la memòria tècnica de l'organisme corresponent al període 2016 / juny 2017. S'ha informat de la liquidació del pressupost i aprovat el compte general de l'exercici 2016. El plenari també ha aprovat deixar en suspens el pagament de les quotes dels municipis integrants del CIT corresponent al 2016 per l'existència de recursos suficients a l'organisme.

 

La trobada ha servit per refermar els eixos principals de la col·laboració que Rubí, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola del Vallès sostenen des de 2008 per afavorir el creixement econòmic i la generació d’ocupació de qualitat. La regidora de Promoció Econòmica i Treball de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Contxi Haro, també ha participat a la reunió junt amb altres representants dels municipis integrants al CIT.
 

 


catalonia innovation triangle | catalonia innovation triangle

 

 
Què és el Catalonia Innovation Triangle?
 

El Catalonia Innovation Triangle (CiT) agrupa els municipis de Rubí, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès amb una visió d'esdevenir un dels principals corredors europeus d'excel•lència empresarial, tecnològica, del coneixement i de la qualitat de vida. És un marc de treball on s'han dissenyat tot un seguit d'objectius amb la vocació de contribuir a fer de les ciutats un lloc millor per viure, treballar i desenvolupar-se, impulsar el creixement economic, millorar la qualitat de vida de les persones, impulsar la qualitat en la prestació de serveis, promocionar el territori a l'exterior i afavorir la cooperació. 

 

El CIT representa la integració i desenvolupament de l’activitat econòmica, científica i tecnològica d’una àrea que comprèn, a dia d’avui, 200.000 habitants, 10.000 empreses i 90.000 treballadors; i on es genera el 3% de l’activitat econòmica de Catalunya. A la vegada, la presència dels 58.600 estudiants, 4.130 investigadors i 242 empreses de recerca el posicionen com un dels clústers en recerca i innovació amb més potencial del Sud d’Europa.


La reunió del CIT el passat 11 de juliol | Cerdanyola.cat

 Comentaris

envia el comentari