Èxit a la Festa Major de Canaletes tot i la calor

El Parc de la Riera ha acollit activitats infantils, actuacions musicals i de dansa i àpats populars.
El grup de hip-hop de l'escola Carles Buigas va obrir les activitats de dissabte | Loli Blanco

Mira aquí les fotografies de la Festa Major de Canaletes 

La festa major del barri de Canaletes va estar uns anys sense celebrar-se, però el 2016 la nova junta de l'Associació de Veïns la va recuperar i enguany l'han tornat a fer. Durant tot el cap de setmana s'han succeït activitats infantils, actuacions musicals i de dansa i àpats populars.

 

Hip-hop, sevillanes, ball en línia, dansa polinèsia i una mica de salsa. A l'escenari del Parc de la Riera hi ha hagut lloc per estils musicals ben diversos gràcies a la col·laboració dels diferents grups de dansa que hi ha actuat. La nit de dissabte la va tancar l'Orquestra Glacé, que va fer ballar els veïns amb els hits actuals i algunes cançons clàssiques.


Durant la festa major es van preparar materials pel passatge del terror | Arnau Lleonart

 

També hi va haver lloc per a un torneig infantil de futbol, un concurs de truites i un taller de treballs manuals pel proper passatge del terror que l'associació instal·la per Tot Sants. "Estem fent mans amb paper maixé, és una manera de reciclar, que els nens del barri puguin gaudir de l'activitat i que després quan fem el Halloween puguin veure el que han fet", explica Rafi Martos, qui les seves companyes defineixen com a "l'ànima de l'associació".

 

Les activitats diürnes es van haver de fer sota el sol inclement, que va provocar alguns canvis en la programació. Per evitar incendis al Parc Natural de Collserola, la botifarrada de dissabte i la paellada de diumenge es van fer a l'espai per a vianants de l'avinguda Canaletes. "Estem en un espai protegit i és complicat, però bé, al final s'han venut moltes botifarres. El problema ha sigut haver de travessar el carrer per portar els entrepans al Parc de la Riera", explicava la secretària de l'Associació de Veïns de Canaletes Loli Blanco.


Un any més va tornar la mostra de cotxes clàssiccs | Loli Blanco

 

Per combatre les altes temperatures diumenge es va fer la tradicional guerra d'aigua, que a més enguany va tenir l'afegit d'un inflable aquàtic pels infants. Paral·lelament, els veïns van poder passejar per l'exposició de cotxes clàssics que es va instal·lar a l'avinguda. La mostra va tenir el rítmic acompanyament de la batucada de l'Institut Forat del Vent ‘Los Deskartaos’.

 

"Nosaltres anem per campanyes, els diners que recaptem seran per invertir en la propera activitat", comenta la secretària Loli Blanco. La pròxima cita serà el passatge del terror de Tots Sants, una proposta ja consolidada al calendari.Comentaris

envia el comentari