El Turó de Sant Pau també estarà de festa

La Festa Major començarà aquest dijous 15 i s'allargarà fins diumenge 18
Els pregoners de la Festa Major de l'any passat, 2016 | Cedida

 

 

Quatre dies de Festa Major són els que tindran el barri del turó de Sant Pau situat entre Bellaterra, la Universitat Autònoma i Sabadell. Amb l'eslògan "gaudim el turó", l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau organitzarà un programa d'activitats per a tots els gustos i colors.

 

  

La festa començarà el dijous amb una vetllada musico-literària titulada "Els Beatles i el club de cors literaris del Turó", a les 20.15 h a la sala gran del centre cívic del turó de Sant Pau. Després d'aquest tastet la festa continuarà el divendres a les 21 h del vespre amb uns coets que marcaran l'inici de Festa Major. A les 21.15 h el seguirà el pregó i, a les 22 h, la companyia de teatre "La Inestable" de Bellaterra oferirà "Microteatre Style", petites obres teatrals de menys de 15 minuts repartides en diferents sales del mateix centre cívic. Per sopar hi haurà hamburgueses i beguda fresca a preu popular.

 

 

  

El dissabte es llevarà esportiu amb la cursa popular "1a Milla del Turó" i diferents partits de futbol i bàsquet als camps esportius de la urbanització. A la tarda, l'activitat continuarà amb els jocs que proposaran els caps i quel·les del Grup Escolta Bellaterra. Els àpats seran de fideuà o paella per dinar i barbacoa per sopar amb l'actuació musical del grup musical "Zènit" amb música divertida per a petits i grans, a partir de les 22.30 h.

 

 

  

Els més matiners es reuniran el diumenge per fer una passejada "per fer gana" i, a l'arribada, als caminadors els esperarà un pa amb tomàquet. D'11 a 13.30 h del diumenge se celebrarà el "matí de nens" amb inflables d'aigua i festa d'escuma.

 

 

  

Per altra banda, els qui ho prefereixin podran assistir a la missa de les 12 h a la sala gran del centre cívic i a les 13 hores hi haurà l'actuació de la Coral del turó.

  

  

Per anar acabant, l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau convidarà a tots els seus membres al vermut de germanor amb el que obsequien als seus socis abans de tancar la festa. Ja la tarda, a les 19 h hi haurà una "salsitxada", rom cremat i l'actuació musical de "Los peces de Cristina", un grup indie pop de Barcelona que ha realitzat més de 80 concerts entre Europa i Estats Units. Els petards acomiadaran la festa des del camp de futbol del barri i fins l'any que ve, 2018.

 
Comentaris

envia el comentari