Cervesa, aigua o vi? per al Cap de Setmana Ibèric

aaa

El Museu de Ca n'Oliver se suma un any més al Cap de Setmana Ibèric, que se celebrarà el 14 i 15 d'octubre dins el projecte cultural la la Ruta dels Ibers coordinat des del Musu d'Arqueologia de Catalunya.

 

Cervesa, aigua o vi? Beure a la Mediterrània Antiga, és el tema escollit enguany. El Museu de Ca n'Oliver hi participa un any més i ho fa amb un cap de setmana d'activitats, algunes ja tradicionals i unes altres que s'afegeixen per primera vegada al programa.

 

Durant tot el cap de setmana hi haurà jornada de portes obertes al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver i diferents activitats infantils lligades a l'exposició sobre l'Indiana Jones A la recerca dels tresors perduts.


El dissabte 14 d'octubre, a les 12h, tindrà lloc la visita temàtica Beure vi i cervesa a Ca n'Oliver a l'exposició permanent i que finalitzarà amb un tast de vins. Per la tarda, a les 17:30h, el Bilos i la Betinin aniran de copes amb les persones que participin en la visita guiada teatralitzada, que acabarà amb un tast de cerveses.

 

El diumenge, durant tot el matí, es faran tallers: d'àmfores i altres contenidors, de segells i marques de terrisser i de beuratges. També es donarà a conèixer les troballes que s'han descobert durant el 2017 (12:30h) i es farà una visita per a conèixer el museu per dins (12:30h).

 

La jornada finalitzarà amb la tradicional comunicació amb miralls amb el Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet i Les Maleses de Montcada i Reixac (13:30h)
Comentaris

envia el comentari