Propostes per passar les vacances a la ciutat

Diverses d'activitats per gaudir de l'estiu a Cerdanyola

DIUMENGE 13

 

Cerdanyola, terra d'ibers

 

 

El Museu del Poblat de Ca n'Oliver s'aixeca a l'interior d'una antiga pedrera oberta al vessant oest del turó a principis del segle XX. Envoltat per la roca i les restes arqueològiques, el Museu es va inaugurar l'any 2010, fruit de la recerca gairebé ininterrompuda des de l'any 1986.

  

  

L'exposició permanent Cerdanyola, Terra d'Ibers, proposa un viatge al passat per descobrir qui eres els ibers, com s'organitzava la societat ibèrica, com era el poblat de Ca n'Oliver i per què van desaparèixer.

 

 

Hora : a les 12 h

 

  

Preu : activitat gratuïta, inclosa en el preu de l'entrada.

 

 

Lloc: Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver (carrer de València, 19)

 

Organització: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

 

 

DIVENDRES 18

 

Donació de sang

 

La Unitat Mòbil del Banc de Sang estarà instal·lada a l'Avinguda de la Primavera cantonada amb carrer dels Reis.

 

Hora: 9.30 a 13.30 h i 17.00 a 21.00 h

 

  

Lloc: Avinguda de Primavera amb carrer dels Reis

 

 

  

Organització: Banc de Sang i Teixits

 

 

FINS L'11 DE SETEMBRE

 

Remulla’t a les piscines descobertes

 

Aquest estiu, les piscines descobertes de Cerdanyola tornaran a ser una bona opció per refrescar-se. Les piscines del Bosc Tancat, la piscina del Turonet i la del Centre Cívic de Montflorit.

 

  • La piscina del Boc Tancat està oberta des del 9 juny fins a l'11 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 h a 19 h. El preu de l'entrada general d'adult d'accés per un dia és de 5,50 euros els dies laborables i de 7 euros els dissabtes i festius.

 

  • La piscina del Turonet està oberta des del 16 de juny fins al 3 de setembre inclosos. El seu horari és de dilluns a diumenge de 10:30 h a 19:30 h i el preu de l'entrada general d'adult és de 5,40 euros els dies laborables i de 6,50 euros els dissabtes i festius. 

 

  • Per últim la piscina del Centre Cívic de Montflorit està oberta des del 16 de juny fins al 3 de setembre. L'horari de la piscina serà 11 h a 19 h de dilluns a divendres. La piscina oferirà dos dies de portes obertes, el 17 i 18 de juny. El preu de l'entrada general d'adult serà de 5,25 euros els dies laborables i de 6,20 els dissabtes i festius.

 

Totes les piscines ofereixen descomptes en les entrades infantils, gent gran, de grups i les persones interessades podran adquirir abonaments.

 

Fins el 30 de setembre

 

Concurs de fotografia d’estiu

 

 

Bases

 

Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys residents a Cerdanyola del Vallès i amb carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

 

Què s’ha de fer per participar-hi?

 

Es poden enviar les fotografies via correu electrònic a l'adreça ensenyanselteuestiu@gmail.com sempre tenint en compte els criteris que s'inclouen en aquestes bases. La recepció de les mateixes finalitzarà el 30 de setembre 2017 (20:30 h).
 
No acceptaran treballs presentats fora d'aquest termini.
 
Les imatges han de ser inèdites.
 
Es poden presentar fins a un màxim de 3 fotografies per autor/a.
 
El format serà digital, en JPEG. Si la foto és horitzontal, el costat màxim serà de 1920 píxels i el mínim de 1080, i, si és vertical, el costat màxim serà de 1080 píxels i el mínim de 768. El fitxer no pot superar les 3 MB.
 

En el correu s’afegirà un arxiu de text indicant les següents dades:

  • Títol de la fotografia
  • Lloc de presa de la fotografia
  • Nom i cognom de l’autor/a
  • Telèfon de contacte
  • Adreça de correu electrònic

 

Veredicte i Premis

 

El jurat, format per un representant de l’Associació Fotogràfica Afocer, el Sr. Txema Romero del MAC i un representant de la BCC,  triarà 3 fotografies,

  • Un primer premi
  • Dos finalistes

El veredicte es farà públic el dia 9 d’octubre de 2017.

Les fotografies millor valorades seran exposades a la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès durant el mes d’octubre.

 

Fins el 31 d’agost

 

Decora la sala de petits lectors

 

El Peix irisat se’ns fa gran! Marcus Pfister, fa 25 anys, ens presentava aquest personatge que ja és tot un clàssic dins del món de la il·lustració infantil. Ajudeu-nos a convertir la sala de Petits Lectors en un gran fons marí per a què nedi i a omplir-la de peixos, cavallets, caragols i estrelles de mar, petxines i tot el que podeu imaginar.

 

Públic: Infantil

 

Lloc: Plaça Enric Granados, 1 

  

Cerdanyola del Vallès, 08290
 

Telèfon: 935 807 602

 

 

Fins el 31 d’agost

 

Lectures i pel·lícules a la Biblioteca “BCC tours"

 

Fins al 31 d'agost, la Biblioteca Central de Cerdanyola es transforma en la BCC Tours, una agència de viatges molt particular. Ofereixen un recorregut visual pels monuments d'interès turístic del món i un reportatge d'allò que pots fer durant aquest temps de lleure. A la segona planta trobareu una Porta del Mediterrani, l'obra de l'artista plàstic Jaime Torralba. A més, també podràs agafar en préstec pel·lícules de destinacions estiuenques i cd's de música d'estils ben llunyans, així com altres documents de diferents punts del mapa.

 

Lloc: Plaça d'Enric Granados, 1

 

Telèfon: 935 80 76 02


 

Fins l’11 d’agost

 

Exposició “S’ha escrit un crim”

 

Una exposició en la que, sota el símbol d’una lupa o bé d’una pistola, tothom qui s’hi apropa troba tot d’històries on es plantegen casos misteriosos, es coneixen detectius de tota mena, o bé es descobreixen els culpables o els innocents de cada cas. Diuen que, quan S’ESCRIU UN CRIM, no sempre s’arriba a resoldre tot i que a vegades hi ha algun fil que s’escapa…

 

 

Lloc:  BCC, Planta 1, Sala Infantil. Plaça Enric Granados, 1 

 

Telèfon: 935 807 602

 

Organitzador: BCC i Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil

 

 

Fins el 30 de setembre

 

Exposició “Nude and Naked”

 

Al Museu d'Art de Cerdanyola va inaugurar al passat 15 de juny una gran exposició dedicada a Ismael Smith. Presenta una visió concentrada en els aspectes més "marginals" que va patir la figura del polifacètic i personal artista.

 

L'obra exhibeix una petita mostra sobre la temàtica del nu a l'obra de l'artista, que farà emergir el vessant més ocult, la seva identitat sexual i l'origen  jueu. Nude and naked proposa una revisió de diversos temes que es relacionen amb estereotips de la sexualitat i la personalitat d'Smith.

 

 

Lloc: Carrer de Sant Martí, 88

 

Telèfon: 93 591 41 30

 

Horari: Dimarts a dissabte de 17 a 20 h

             Diumenges i festius d'11 a 14 h

             Dilluns tancat

             Agost obert només els caps de setmana

 

Preu: Entrada gratuïta

 

 

Fins el 31 d’agost

 

Exposició “Barcelona’92”

 

En commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics, el Museu d'Art de Cerdanyola mostrarà diversos dibuixos de les tres propostes que Ángel Beaumont va presentar. Per crear-les, es va inspirar en les anelles olímpiques, en el drac del Parc Güell de Gaudí i en l'art de Joan Miró.

L'exposició obrirà el 21 de juliol i es podrà visitar fins al 31 d'agost. El Museu d'Art de Cerdanyola obre de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h i diumenges i festius d'11 h a 14 h, però durant l'agost el museu només obrirà els caps de setmana.

 

Lloc: Carrer de Sant Martí, 88

 

Telèfon: 93 591 41 30

 

Horari: Dimarts a dissabte de 17 a 20 h

             Diumenges i festius d'11 a 14 h

             Dilluns tancat

             Agost obert només els caps de setmana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Comentaris

envia el comentari