Un mort i dos ferits per arma de foc a l'Avinguda Rio de Janeiro de Barcelona

Els Mossos i la Guàrdia Urbana busquen l'autor dels trets, que ha fugit en un cotxe ja identificat. Ho avança SER Catalunya

Un persona morta i dues més han resultat ferides per arma de foc en un cotxe a l'Avinguda Rio de Janeiro de Barcelona, al costat de la Meridiana, segons ha avançat la cadena SER Catalunya. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas.

 

Sempre segons la cadena radiofònica, un individu s'hauria aturat amb un cotxe al costat del vehicle de les víctimes, i hauria disparat diversos trets. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona busquen l'autor dels trets, que ha fugit en un cotxe ja identificat.
Comentaris
adela
Yo vivo a lado la av. Río jainero yo escuché algo eran jitanos lo que escuchaba si os vale la información a ver en avenida río jainero ay un barrio de gitano llamado el broms ay casi siempre ay peleas sobre drogas y etc....
4
bocadillodeatun....pimpampum !!!
Esto es el Bronx!
1
adela
No se lo que me digo ni lo que escuche pero como se trata de crear mal rollo y rumores y alimentar prejuicios y que la gente se apunte a la ultraderecha, y acerlo todo irespirable, pues digo tonterias aquí.
1
R.A.E.
Adela, repasa tu gramática.
0
viejo viajero.
No fa cap falta que tu ho diguis, tots sabem que entre els acollits arriben paràsits de la societat, que per el que sembla la gent hi esta totalment d`acord. De cada mil refugiats que arriben, , uns quants venen a enterbolí, la vida a casa nostre. Es qüestió de anar-nos acostumant?
0

envia el comentari