Un home dispara diferents trets amb una pistola de matinada a Olot

Olot va viure, diumenge, 8 de gener, a la matinada, un altre episodi de tiroteig. Després que fa tres setmanes, en un bar de la plaça Catalunya una baralla acabés amb un ferit per un tret d'escopeta, aquest diumenge, un conegut delinqüent de la capital garrotxina va disparar diversos trets pels carrers de matinada, després que el fessin fora d'un bar nocturn per no voler pagar una consumició, segons publica aquest dilluns, el Punt Avui. Segons el mateix mitjà, l'home, Juan Fajardo va ser detingut pels Mossos d'Esquadra després del tiroteig, en el qual no hi va haver cap ferit.

 

 
Comentaris
Jaume
Conegut delinqüent,amb pistola,Co....s,visca la Fiscalia Superior de Justícia de Catalunya,a tota a questa colla sols els interessa tot el sigui o soni a CATALÀ,axó si, son imper-sials amb el compliment de la llei.
0
Joan Girona
En fi...si en lloc de quatre trets hagués posat quatre urnes al carrer, a hores d'ara, estaría declarant al TOP (ara en diuen Audiencia Nacional), l'inhabilitarien i no podría seguir exercint de "conegut delinqüent"
0
Joan Girona
per cert, l'encapçalament de la notíci és per sucar-hi pa: "diferents trets" ...què tenien de diferent? potser volia dir "diversos"?..."amb una pistola de matinada"...són les pistoles que es lleven molt aviat al matí, per aprofitar el dia i poder disparar "diferents trets". Qui co...ons us redacta les notícies???
0

envia el comentari