L'home que va difondre un assassinat a Facebook se suïcida

En el vídeo del crim l'atacant demana a la seva víctima que digui el nom d'una dona
Steve Stephens | Facebook

 

Steve Stephens, l'home buscat per matar un ancià a Cleveland (Ohio)  i retransmetre-ho en directe a través de la xarxa social Facebook s'ha suïcidat aquest dimarts després de ser localitzat per la Policia a l'estat de Pennsilvània, fet que posa fi a una persecució per la qual les autoritats oferien 50.000 dòlars de recompensa.


"Steve Stephens ha estat vist aquest matí per membres de la (Policia Estatal de Filadèlfia) PSP al comtat d'Erie. Després d'una breu persecució, Stephens ha disparat i s'ha suïcidat", ha explicat el cos en el seu perfil oficial de Twitter.

 

Stephens, de 37 anys, és el principal sospitós de la mort de Robert Godwin, un home de 74 anys al qual suposadament va triar a l'atzar. En el vídeo del crim, difós a Facebook, l'atacant demana a la seva víctima que digui el nom d'una dona: "Ella és la raó per la qual això és a punt de passar-te".


La Policia de Cleveland havia rebut més de 400 trucades amb informació relativa a aquest crim i ha anunciat que donarà més dades sobre el cas al llarg d'aquest dimarts.Comentaris
Porc rural
Steve Stephens va ser vist aquest matí. PROU CATANYOL SI US PLAU.
0

envia el comentari