L'autòpsia confirma que la noia trobada al pantà de Susqueda va rebre un tret al cap

Els forenses continuaran fent proves per esclarir l'origen de les ferides que el noi tenia al tòrax
La comitiva judicial al pantà de Susqueda
La comitiva judicial al pantà de Susqueda | ACN

 

L'autòpsia confirma que la noia trobada dimarts al pantà de Susqueda (Selva) va rebre un tret al cap. Els forenses continuaran fent proves al cos del noi per determinar l'origen de les ferides que tenia al tòrax. L'autòpsia practicada aquest dijous als dos cossos no ha permès esvair moltes de les incògnites sobre la mort de la parella, que va aparèixer en una zona de difícil accés a la part dreta del pantà. El fet d'estar durant dies submergits a l'aigua ha deteriorat els cossos i està dificultant establir com van morir. El que si que ha quedat acreditat pels forenses, és que tots dos van morir assassinats. Inicialment, durant la primera inspecció dels cadàvers al pantà mateix, els forenses sospitaven que la noia podia haver rebut un cop al cap amb un objecte contundent i ell diverses ganivetades al tòrax. Dimecres, però, van aturar l'autòpsia davant la sospita que es podia tractar d'una arma de foc i van fer radiografies als dos cossos. No ha aparegut cap projectil.


L'autòpsia ha conclòs que la parella va morir assassinada i que la noia va rebre un tret al cap. Tot i això, els forenses encara no han pogut determinar l'origen de les ferides que el noi tenia al tòrax i continuaran fent proves divendres per intentar concretar quin tipus d'arma van fer servir contra ell, blanca, de foc o objecte contundent. Sospiten, però, que podria ser també per arma de foc perquè hi ha un testimoni que, segons va declarar als Mossos d'Esquadra, va sentir diversos trets. 

 

Dimecres, els forenses van ajornar l'autòpsia quan van sospitar que algunes de les ferides dels dos cossos es podien haver fet amb una arma de foc. Llavors, els van traslladar a l'hospital per fer-los radiografies i comprovar si hi havia algun projectil instal·lat dins els cossos. No n'han trobat cap però sí que han pogut establir que la ferida de la noia és de bala i té orifici d'entrada i sortida. 

 

Els investigadors rastrejaran la zona per intentar localitzar l'escena del crim o trobar més proves i l'arma o armes implicades. 

 

De moment, tampoc han pogut confirmar que es tracti de la parella del Maresme de 21 i 23 anys desapareguda el 24 d'agost, quan va anar fins al pantà en furgoneta per fer una excursió amb caiac. Tot apunta, però, que es tracta d'ells. Els forenses no descarten recórrer a l'ADN o la identificació odontològica per identificar-los oficialment. 

 

El cos del noi va aparèixer surant i el de la noia en una de les parets rocoses del pantà, ja fora de l'aigua. Tots dos estaven despullats. Ell duia una motxilla amb una pedra a dins, que els investigadors sospiten que li van posar per intentar que el cos no surés. Ella no en portava, però no es descarta que la perdés dins l'aigua.
Comentaris
Baldric
Pobrets. I per que¨?
almogaver.cat
No es normal aquestes morts sàdiques i amb arma,semblen obra d'un grupuscle degenerat parapolicial. Amb especial dileit en llençar cossos a pantans. Al País Valencià als anys 90 van fer autèntiques aberracions aquests grupuscles. Com menys cossos parapolicials, menys problemes d'aquest tipus tindrem. A Alcasser, el pare d'una criatura que fou turmentada i assassinada,va posar anys en dubte, flagrant desinformació i manipulació, de la Incivil, està cosit a multes i el seu estat mental en perill

envia el comentari