FOTO: Hospitalitzen un nadó després d'aplicar-li crema solar de Peppa Pig

L'aplicació de factor 50+ va provocar-li al bebè, de tres mesos, una forta erupció. La mare ho explica a través del seu Facebook

Un nadó ha estat hospitalitzat a Queensland (Austràlia) durant tres dies (dues nits) després que els seus pares li apliquessin crema solar de protecció 50+ de la marca Peppa Pig. Ho ha explicat la mare del bebè de tres mesos, Jessie Swan, a través del Facebook, i se n'ha fet ressò ABC News.

 

  

"Aquest és el meu fill de 3 mesos. No ha estat al sol, simplement estava fora i, per si de cas, li vaig aplicar crema. Hem passat tres dies i dues nits a l'hospital tractant aquesta horrible reacció causada per la crema solar 50+ Peppa Pig", ha explicat la mare.

 


Segons ha afegit, "no és una cremada solar, és una reacció a la crema", en referència a la marca de la sèrie de dibuixos animats de la televisió britànica produïda per Astley Baker (2004), distribuïda per E1Kids.

 

A més, la mare del bebè ha demanat que la gent pari de comentar-li que és una "irresponsable", en un post al Facebook que podeu llegir a continuació, amb la foto del nadó inclosa:

 
Comentaris

envia el comentari