Els Mossos troben imatges ''de contingut sexual' de la Nadia en un 'pendrive' del pare

La familia de Nadia, en una imagen de archivo. |

 

El Mossos d'Esquadra han trobat imatges "de contingut sexual" de Nadia Nerea entre el material confiscat als pares, durant el registre al domicili de la família. A les imatges, que es troben en un llapis de memòria, es veuria la nena posant despullada. Els Mossos les han posat en coneixement del jutge instructor perquè les analitzi i estableixi si al pare se l'ha d'investigar per nous possibles delictes. Segons fonts judicials, està previst que divendres se citin als pares a declarar novament als jutjats de la Seu d'Urgell per aquests fets. Els pares estan investigats per un presumpte delicte d'estafa en els donatius per al tractament mèdic de la seva filla, d'11 anys, que pateix una malaltia rara. Segons els Mossos, Fernando Blanco i Marga Garau havien recaptat 918.000 euros en donatius que s'havien de destinar a intervencions mèdiques de la nena per tractar la seva tricotiodistròfia que, finalment, no s'haurien dut a terme. D'aquesta quantitat, però se n'haurien gastat prop de 600.000.


El jutge d'instrucció 1 de la Seu d'Urgell que investiga el conegut com a 'cas Nadia' ha rebut aquest dimarts al matí de part de la Unitat Territorial d'Investigació del Pirineu Occidental dels Mossos d'Esquadra un seguit d'arxius que podrien ser constitutius de diferents infraccions penals. Concretament, segons el TSJC, dels delictes ''d'elaboració i tinença de pornografia infantil, així com d'exhibicionisme i provocació sexual''.

 

Per aquest motiu ha acordat citar a declarar als dos investigats, els pare i la mare de Nadia Nerea, Fernando Blanco, que està en situació de presó provisional al Centre Penitenciari de Ponent, i a Margarita Grau, que està en llibertat. La declaració dels pares tindrà lloc divendres que ve al matí als jutjats de la Seu d'Urgell, en primer lloc la mare a les 10 i després el pare a les 11.


El magistrat creu que la troballa d'aquest material de contingut sexual no és una simple sospita sinó que suposa la ''constància i evidència de clars indicis objectivats de participació del pare en la comissió dels delictes de provocació sexual i explotació sexual''.

 

El jutge, a més a més, ha autoritzat el registre de 13 llapis de memòria, 7 targetes de memòria i 3 discs durs i altres terminals informàtics.Comentaris
aquest paio a treballs forçats
Fins que se li passin les ganes
1
Bepo
Si es demostra son veritats el que diuen, aquests pares no haurien de tenir ni un dia mes, la custodia de la seva filla. Veurem com acaba aquest drama que , avui, ja fa pudor de femer. Pobre nena, fa pena.
1
XX
Aquest fdp és clarament un psicòpata. Espero que trigui molt a sortir.
1
crack
quins pares ! es mereixen no veure-la mai mes
1
neo
No feu cap favor a la nena publicant aquest article. Poder que sigueu més ètics i que penseu més en ella.
2

envia el comentari