Els Mossos denuncien el conductor d'un cotxe per circular a 197 km/h per la C-35

El vehicle anava per un tram on la limitació de velocitat és de 100 km/h
Imatge del cotxe circulant a 197 km/h per la C-35 a Llagostera | ACN

 

Els Mossos d’Esquadra van denunciar divendres passat el conductor d'un cotxe que circulava a 197 km/h en un tram limitat a 100 km/h. Els fets es remunten al passat 27 de juny quan en un control de velocitat a la carretera C-35 dins del terme municipal de Llagostera (Gironès) a vuit minuts d’un quart de nou del vespre els mossos van detectar el vehicle infractor. L’home, de 43 anys i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), se l'acusa d’un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir a una velocitat penalment punible.


Atès que no el van poder aturar, els agents van iniciar la recerca del conductor, ja que el vehicle anava a nom d’una empresa. Després de fer diverses gestions, divendres passat, 14 de juliol, els agents van denunciar conductor i el van citar per tal que es presenti a declarar davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.
Comentaris
Porc rural
197 és bastant ràpid, però no té perquè ser una velocitat perillosa. Tot depèn de la via, les condicions, el conductor, etc. Els límits de velocitat actuals són ridículs i pràcticament no els respecta ningú. Sense anar més lluny als carrers amples de Barcelona (Aragó, Gran Via, Diagonal, Meridiana, etc) tothom circula a 70/80 encara que segons els recaptadors de la DGT haurien d'anar a 50.
1
Alx
Imprudent si! A reformar, també! Penal? On vivim! Un violador si es un criminal!
1
mos
A mi em van posar una multa anant a 90 i, suposadament, marcant el radar 130. Són aparells controlables. Els agrada sortir als diaris i pagar-se les vacances doblement. Si fiquessin una multa cada cop que un polític menteix, cada cop que obre la boca, ens aniria millor a tots.
1
Julià Begur
En principi no et poden tirar la foto de cara ja que la llei de protecció de dades et protegeix. Ho ser perque li va passar a un amic. Va guanyar. Sembla que els del cotxe siguin els mossos. El radar el posen més abaix quan ve la curvatura i el límit és 80
0

envia el comentari