El bus d'Hazte Oír recupera el missatge original i viatja cap a Barcelona

L'associació va haver de modificar el missatge del seu autobús després d'haver estat denunciat per incitació l'odi

 

El polèmic autobús d'Hazte Oír ha modificat de nou el seu eslógan amb la frase 'Els nens tenen penis. Les nenes tenen vulva. Ho diu la Biologia. Respecte per a tots, no al bullying' i emprèn aquest dijous el viatge cap a Barcelona.


L'associació Hazte Oír va haver de modificar el missatge del seu autobús després d'haver estat denunciat per incitació l'odi: "Complim amb l'acte del jutge i afegim aquest missatge (el del bullying) que ho havien demanat associacions de transexuals, i ens unim a la seva petició perquè no sofreixin assetjament", ha indicat el president d'Hazte Oír, Ignacio Arsuaga.

 

"És un missatge que combina la reclamació del dret a la llibertat d'educació i expressió, amb el de la biologia, i també es demana respecte per a les víctimes de bullying, per a grans i nens", ha explicat el president de l'organització.

 

 


En aquest sentit, Arsuaga ha assenyalat que espera que "el nou missatge no només no ofengui a ningú" sinó que també "contribueixi a donar a conèixer aquest assetjament que sofreixen persones per diverses circumstàncies, també la dels nens transexual".Comentaris
VicençRamoneda
Sort que la fiscalia fara la seva feina amb aquests de "hazme reir"
Ramon
A Hazte Oir, com a Greenpeace, algú els hauria de recordar que l'idioma de Catalunya és el català.
Es que'm pixo amb en Ramon!
Dic però no dic,... pur estil putaramoneta! però es un troll uniópata que només busca l'enfrontament. Explica'ns si et plau la relació entre els fatxes d'HazteOir (com tu) i els protectors del medi ambient de Greenpeace?
No passarà de Fraga
A Fraga hi han bos hotels i restaurants
Ramon
Sabatot li queda curt. Caldrà pensar en algun adjectiu més adient.
Ramon
Ja ho tinc: militant d'ERC!
Ramon
Una postil·la perquè és de tombarella. Com que aquesta bestioleta fa servir les paraules sense to ni so, paraules que li surten com la bromera de la boca, mira per on avui n'ha encertada una sense ni adonar-se'n: "uniópata". Òbviament ho ha escrit sense ni saber-ne el significat, probablement hauria volgut dir tot el contrari però, vaja, sí, sóc uniópata. O sigui independentista. De fet ja n'era molt abans que ERC se n'hi tornés de la mà d'Àngel Colom i Pilar Rahola.
Ha ha ha
És la versió amb percentatge de gènere 50%, aquest paio vol recuperar la Puta i la Ramoneta, ara en la versió en Ramonet i la Puta? Sigui com sigui, d'on no n'hi ha no en raja. Intentar col·locar al mateix sac un grupuscle feixista i Greenpeace, tela...
sebastià
Ai que em pixo, i ha ha ha, és tanta la ofuscació que tens que no et deixa raonar. Pots estar d'acord o no amb la proposta de'n Ramón demanant al bus i a Green Peace, que parlin en català, com si li demana al rei que darrerament ja ho fa, i com si ho demana a tots els jutjats.
Ramon
1. Hazte Oir és una entitat estrangera. Com Greenpeace. 2. Hazte Oir no reconeix la nació catalana. Com Greenpeace. 3. Hazte Oir empra el castellà en les seves accions a Catalunya. Com Greenpeace. 4. Hazte Oir s'emmarca en una ideologia política més general, que no és la meva. Com Greenpeace. 5. Hazte Oir defensa posicions que al meu parer són massa extremes. Com Greenpeace. 5. Tot i així té dret a defensar-les? Evidentment, com Greenpeace. Però en català, si us plau. Som a Catalunya.
Ramon
Algú podria dir que la ideologia de fons que emmarca Greenpeace figura que és més respectuosa amb la identitat lingüística de Catalunya, que la ideologia de fons rere Hazte Oir (que no sé si és VOX). Obvi. Però motiu de més perquè sigui un escàndol que Greenpeace faci els seus actes i les seves performances a Catalunya en castellà. Tanmateix, hi insisteixo. El missatge d'Hazte Oir, per si mateix, és lícit que pugui defensar-se. Només faltaria. Què entenem, per democràcia?
Ramon
Ara imagina't que la campanya hagués sortit de Catalunya. Que la promoguessin catalans diguem-ne que conservadors, tradicionals, catòlics, de dretes o com n'hi volgueu dir. També ho voldríeu prohibir? Torno a preguntar-ho: què enteneu, per democràcia?
pel Ramon
Fes les maletes que quan tinguem la llibertat et trobaras mes còmode a la messeta, pensen com tu...
@Ramon
Comparacions de parvulari: La bandera espanyola te roig com la soviètica, son el mateix / A Veneçuela l'idioma oficial es l'espanyol com al reino, son el mateix ...
Ramon
Això de Greenpeace tampoc no és res que no s'hagi dit cada vegada que vénen a muntar-ne alguna a Catalunya. Molt conservacionistes, molta cura per si no sé quin cony de sargantaneta recula dins el seu hàbitat endèmic, però, tracatrà, tot en castellà. A aquests els preocupen totes les espècies menys la nostra. Qui fos sargantaneta!
Ramon
De parvulari si de cas la teva capacitat de comprensió. Centrar la crítica en la manca de respecte a l'idioma de Catalunya és també deixar clar el desacord amb les raons, antidemocràtiques al meu parer, que s'esgrimeixen amb tanta alegria i naturalitat contra l'autobús. Saps què convindria? Doncs un debat per TV3 sobre aquest tema. Entre catalans i naturalment en la llengua de Catalunya i, ara que hi ha el Vicent de director, amb presentador que no prengui partit.
Ramon
I no, a Espanya no pensen com jo. On pensen com jo és als països democràtics.
Ramon
Impedir el debat que proposa l'autobús, prohibir l'autobús!, és senzillament antidemocràtic. Això significa que es pot defensar qualsevol cosa? No pas. Les intoleràncies també es consensuen. Però no em sembla que sigui el cas. És del tot lícit, que els catòlics, la gent de dretes, conservadora, tradicional o com n'hi vulgueu dir, tingui i pugui defensar posicions així en relació amb l'educació dels infants. Però en català, això sí. Som a Catalunya.
Ramon
Déu-n'hi doret, els "tolerants"!
Ramon
Per cert, tot ha sigut que els hagin començat a arribar diners de les satrapies iraniana i bolivariana i que les nostres esquerres transformadores s'hagin oblidat de les sargantanetes que van començar a preocupar-los tantíssim just arran la caiguda del mur de Berlin. Era comèdia? Pinta que sí. Pinta que va ser com el narcotràfic en les pel·lícules del James Bond quan va acabar-se la Guerra Freda. Una ideologia pont. O salvavides.
Ramon
Jo no sóc catòlic. Però em va semblar inacceptable la web d'informació sexual de la Marina Geli, per manta raons. Jo sóc ateu. Però em sembla inacceptable que per TV3 només sigui notícia l'església catòlica per relacionar-la amb pederàstia. Jo no sóc homòfob com el castrisme i l'islamisme. Però em sembla socialment demencial que les úniques parelles exemplars en les sitcoms, les úniques que s'estimen, les úniques que tenen bons sentiments, siguin les homosexuals. A per totes, Vicent!
ACAGARALAVIA
Quin cinisme¡¡ diuen "respecte per a tots" el que volen dir es "respecte nomes per ells",comenceu vosaltres a tenir respecte PER TOTS, independentment de la seva sexualitat, A CASA NOSTRA NO HI HEU DE FER RES¡¡ NO SOU BENVINGUTS ¡¡
Ramon
No va d'això, senyor Acagaralavia. A mi em fa l'efecte que no va d'això. Si no m'erro la cosa va de com hauria de ser el sistema educatiu, va de quins han de ser els models que es projectin com referent, va de què es considera la norma i què l'excepció per respectable que aquesta pugui ser. Els progres no considerareu que el sistema educatiu torni a distingir sense equívoc els nens i les nenes, fins que ho exigeixi l'Islam. Quan ho reclami l'Islam, hi posareu el cul.
JRRiudoms
Alguns els hi agrada veure odi més del que en realitat hi ha. Atentament
bé en castellà
escriuen el missate en castella i desprestigien el missatge i el castellà. O sigui que ja s'ho faran.
Marcelramon
Ramon, Ramonet, ets molt carca i et fas pesadet,veig que lo de Democracia ho tens molt mal entes, igual que els espanyols, no vol dir fer lo que et vingui de gust, (personalment o en grup) i afecti a altres persones lo que diguis o facis, Democràcia es el poder de les majories, i aquests del bus, no la tenen, a mes lo seu no es llibertat de opinió, es apologisme de la mentida sexual, ja que el sexe està al cervell i no al entrecuix, per aixo cal impedir que desinformin als que ignoren la veritat
Marcelramon
Per els qui es fan un embolic amb les paraules, i voluntariament o no, les confonen o barregen.....Democràcia, paraula composta grega, Demo=poble, Cracia=poder, el poder de la majoria del poble....Llibertat, fer allò que un vulgui, sempre que no perjudiqui als altres, de forma fefaent....Llibertinatge, fer lo que et vingui de gust, encara que perjudiquis a la societat, o a altres persones....,per tant si una majoria no vol que es desinformi sobre la sexualitat física i psíquica, cal respecta.

envia el comentari