Detenen per tercer cop consecutiu el lladre que intenta robar a bancs de Llagostera a cops de martell

El jutjat de guàrdia haurà de decidir si l'envia a presó o, per contra, torna a quedar en llibertat
Un detingut | Pixabay

 

Tres intents de robatori a entitats bancàries de Llagostera (Gironès) en tres dies consecutius. La Policia Local ha tornat a detenir aquesta matinada el lladre que durant les darreres tres nits s'ha dedicat a rebentar caixers automàtics i a forçar l'accés a les oficines trencant vidres a cops de martell i escarpa.


En aquesta ocasió, l'objectiu ha estat la sucursal del BBVA-Caixa Catalunya situada al número 3 de la plaça Catalunya de la localitat. L'alarma de l'entitat ha saltat pocs minuts abans de les dues de la matinada i, a través de les càmeres de seguretat, han vist que a dins l'oficina hi havia un home amb un martell.

 

La Policia Local s'ha traslladat fins al lloc i l'han detingut. Es tracta del mateix delinqüent arrestat dimecres i dijous per dos intents de robatori més. Ara, el jutjat de guàrdia haurà de decidir si l'envia a presó o, per contra, torna a quedar en llibertat.
Comentaris
Les lleis fetes a mida del delinqüent
Si no són independentistes, no hi ha alarma social.
Francesc de Tamarit
Als conductors ens treuen punts per cada infracció fins que, quan et quedes sense, ja no pots circular en cotxe entre la resta de conductors. I a aquests xoriços no se'ls podria fer el mateix? Que quan es quedessin sense punts es quedessin sense poder circular entre la resta de ciutadans? No sé. És una idea.

envia el comentari