Detenen un home que es feia passar per fotògraf per obtenir imatges de menors despullades

Contactava amb les seves víctimes a través de perfils falsos en dues xarxes socials
| Pixabay

 Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola per obtenir imatges de menors despullades després de fer-se passar per fotògraf de moda. Segons fonts policials, el detingut contactar amb una noia de 14 anys de Blanes a través de perfils falsos de dues xarxes socials i li va oferir la possibilitat de treballar com a model o com a dependenta de botigues de marques importants, amb un sou d'uns 1.600 euros al mes. Com a requisit, la jove, que va denunciar els fets el juliol passat, havia de superar un procés de selecció a través de la webcam per motius d'agenda del suposat fotògraf. Primer, li demanava que s'exhibís en banyador, després en roba interior i després que mostrés els sues genitals a la càmera. Un cop finalitzada la primera sessió, el detingut obligava la menor a continuar amb aquesta pràctica amb l'amenaça que difondria les imatges que ja havia enregistrat prèviament.

 


Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per identificar el presumpte fotògraf i van detectar que s'havia donat d'alta a través d'un perfil fals en dues conegudes xarxes socials i des d'allà contactava amb les seves víctimes, moltes d'elles menors, i aconseguia que es despullessin davant de la càmera mentre es masturbava. Finalment, el 9 de novembre, els agents van detenir l'autor dels assetjaments i li van intervenir el material informàtic amb el qual amenaçava les seves víctimes. L'home està acusat dels delictes de corrupció de menors mitjançant internet i exhibicionisme. L'arrestat, que ja havia estat detingut pels Mossos l’any 2015 per fets similars, va passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners el 10 de novembre i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Comentaris
AIXÒ ES JUSTICIA?
això es justicia? es mes aviat una burla per les perswones honrades,aquest individu, ja tenia antecedent per fets similar, hi torna i ahla, ala carrer amb càrrecs¡¡ em pot explicar algu el que significa "amb càrrecs" a mi em sembla que es "una autorització per tornar a delinquir tranquilament" , i no pasa res¡¡,m'agradari saber si entre les nenes hagues hagut una filla, neta ,o qualsevol familiar del judge,la sentencia hagues sigut la mateixa," es el que diu la llei" cambieu-la, ja¡¡

envia el comentari