Desarticulada una banda que robava a turistes a les àrees de servei de l'AP-7

El jutge dicta una ordre d'allunyament de 300 metres de l'autopista per als quatre integrants del grup
Mossos d'Esquadra |

 

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda criminal especialitzada en robar a turistes a les àrees de servei de l'AP-7. En total ha detingut quatre persones, d'origen albano-kosovar, que sostreien objectes de valor i diners de l'interior de vehicles. Els arrestats distreien els seus ocupants dient-los que tenien la roda punxada i simulaven que els ajudaven. L'organització desarticulada era molt itinerant, ja que aprofitava la temporada d'estiu en què hi ha una major afluència de persones estrangeres a les autopistes per actuar. La seva multireincidència ha comportat que el jutge hagi dictat una ordre d'allunyament de 300 metres de l'AP-7 a tot Catalunya per als integrants d'aquest grup. Aquesta és la primera vegada que un magistrat dicta una mesura cautelar d'aquestes característiques.

 
Comentaris
Sidralista
Us imagineu uns lladres albano kosovars atracant a les autopistes dels EEUU, d'Alemanya o d'Anglaterra que els atrapen i el jutge els condemna a no acostar-se 300metres a les autopistes? Aixó és una conya o un acudit? Un país així, on un okupa té més protecció que el legítim propietari, com pot anar bé? Si us plau, polítics, poseu-vos les piles!.
Roser
En qualsevol altre país això seria expulsió, es una vergonya .si, feu que us mirin. Intolerable.
Garrotxí
Espero i desitjo que a la República Catalana aixó ja no pugui passar. O sí...? Ep, no fotem, seriositat, si us plau. I fora conyes. Volem un país com cal, no una terra de xauxa.
Fat Boy
A veure si el 2 d'octubre podem desarticular una banda que roba catalans a la Carrera de San Jeronimo.

envia el comentari