Desallotgen el Wold Trade Center de Barcelona per una falsa alarma

Els Mossos confirmen a El Món que han rebut una trucada avisant de la col·locació d'un explosiu

Els Mossos han desallotjat l'edifici nord del World Trade Center per una amenaça de bomba, que ha acabat resultant falsa. Fonts dels Mossos han explicat en primícia a El Món que han rebut una trucada a dos quarts de tres de la tarda d'aquest dilluns, avisant de la col·locació d'un artefacte al segon pis de l'edifici.

 

 

Un testimoni ha explicat a aquest diari que el desallotjament ha estat "tranquil", i que la resta de treballadors de l'edifici sud i de l'edifici est han restat a l'expectativa, mentre els Mossos investigaven l'artefacte i duien a terme les comprovacions necessàries. A les 16h, els treballadors dels dos edificis que no havien estat desallotjats han rebut el permís de la policia per poder recuperar la normalitat, ja que havien estat confinats, quan s'ha confirmat que es tractava d'una falsa alarma.

 
Comentaris
Xavier-Alonç
ja ens podem anar fent a la idea que el 28 de desembre del 2016 es perllongarà enguany amb tota mena de "bromes pesades" fase B per "entretenir" el personal; però els que estan cagats de por són ells
1

envia el comentari