Confirmen que els cossos trobats al pantà de Susqueda són de la parella del Maresme

La noia tenia un tret al cap i el noi diverses ferides al tronc que els forenses continuen analitzant per descobrir amb quina arma es van causar
Els equips d'emergències en un embarcador del pantà de Susqueda
Els equips d'emergències en un embarcador del pantà de Susqueda | ACN

 

Els cossos trobats dimarts al pantà de Susqueda (Selva) són de la parella del Maresme de 21 i 23 anys desapareguda des del 24 d'agost. Segons informen els Mossos d'Esquadra, finalment els han pogut identificar per les empremtes dactilars. L'autòpsia ha permès concloure que la noia va rebre un tret al cap. El noi té diverses ferides al tronc que els forenses continuen analitzant per establir amb quina arma es van causar, perquè podrien ser compatibles amb una arma de foc o una arma blanca. Tot i això, la principal hipòtesi és que va ser tirotejat perquè un testimoni va indicar als mossos que havia sentit diversos trets a la zona de la pedrera, prop d'on la unitat aquàtica va localitzar els cadàvers.


Tot i que també han fet radiografies als dos joves per intentar trobar algun projectil instal·lat dins el cos, no en van localitzar cap. Els investigadors rastregen la zona per intentar localitzar l'escena del crim o trobar més proves i l'arma o armes implicades. També estan tornant a visualitzar els enregistraments de les càmeres de videovigilància i repassant les triangulacions dels mòbils dels joves, per intentar trobar més indicis per esbrinar què els hi va passar. 

 

Els joves van desaparèixer el 24 d'agost, quan va anar fins al pantà en furgoneta per fer una excursió amb caiac. Els Mossos van resseguir els seus últims passos: primer van parar a treure diners a una entitat bancària de la Cellera de Ter i, després, van parar a prendre un refresc i a comprar aigua al restaurant La Parada, al trencant que mena cap a la presa, segons va explicar la propietària de l'establiment.El cos del noi va aparèixer surant i el de la noia en una de les parets rocoses del pantà, ja fora de l'aigua. Tots dos estaven despullats. Ell duia una motxilla amb una pedra a dins, que els investigadors sospiten que li van posar per intentar que el cos no surés. Ella no en portava, però no es descarta que la perdés dins l'aigua. 

 

El lloc on van aparèixer és de difícil accés i està a mig camí de la platja on el 28 d'agost van trobar el cotxe de la parella. Algú l'havia manipulat per llançar-lo daltabaix i fer-lo desaparèixer al fons del pantà. Per això, els investigadors creuen que darrere del doble crim hi pot haver més d'una persona i coneixedors de la zona. El caiac també el van punxar expressament i hi van posar pedres de grans dimensions a dins per intentar enfonsar-lo. 
Comentaris

envia el comentari