La dona que va desitjar que violessin Arrimadas demana disculpes

Assegura que s'avergonyeix de les seves paraules
Inés Arrimadas | ACN

Rosa María Miras, la dona que va escriure un post a Facebook desitjant que la líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, fos violada "en grup" ha demanat disculpes. Segons ha explicat TV3, l'usuària ha contactat amb la cadena per demanar perdó i assegurar que es penedeix de les seves paraules.

 

Segons Miras, hauria estat impossible contactar directament amb Arrimadas, i diu que li avergonyeix el que li va dir. De fet, les seves paraules van fer que acabés sent acomiadada de la seva feina.
Comentaris
almogaver.cat
Lo teu nena i el teu foll team, es com diria Mourinho, Pur teatre.
MIRA ARRIMADES
JO SI AMB FOS POSIBLE, ET FUTARI FORA CAP AL TEU PAIS, QUE NO ES CATALUNYA. DIT AIXO. EL QUE VA DIR AQUESTA DONA, O TROBO DE IMBESILS, MOLT MALAMENT I EN AQUEST CAS ESTIC AMB TU.
almogaver.cat
Lo teu nena i el teu foll i amanerat team, és com diria Mourinho: Pur Teatre! Així doncs: Que et moqui la Iaia!
Ni cas....
Es un fake, s'han de fer notar d'alguna manera.
Pitxolí
Una imprecació hauria de cabre dins la llibertat d'expressió. Desitjar mal a algú no pot ser considerat punible, encara que es posi per escrit i s'esbombi. En aquest estat la llibertat d'expressió és una flor molt delicada. Ara volem afinar tant que, és clar, la matarem. La mateixa cosa que acabo de dir de la imprecació val per a l'insult i la burla.
Burrimadas
Desafortunades paraules que l'arrimadas no ha tardat en utilitzar politicament. Que la violin no pero una mica meuca si que ho es.
continuu dient que tot era una posada en escena
...i a sobra diuen que l'han acomiadat de la feina, per una cosa que ha fet en privat i ara demana disculpes??????...això és una mesura de deçador, això és la llei mordassa, així altres persones callaran per no ser castigades...de púrria de gent (les clavegueres) que ara està tant rabiosa m'ho crec TOT.
cavaller negre
Un altre muntatge d'aquest falangistes, es l'únic que saben fer per poder sortir als mitjans com a víctimes, i contra els Indepes.. Com, quina casualitat la d'aquest dona que la diu grossa i a la següent vol el perdó.........i lo de la feina que perd per això ? Tot massa estrany.....jo no m'ho crec, saben de on rebent els diners del grup ultraconservador EUA Libertys. D'axó en Duran ex-del l'ONCE, ens podria explicar., Oi ?
Per explotar amb un desig (de boquilla) tan innacceptable...
Devia sentir-se molt i molt i molt agredida en la seva sensibilitat per les paraules de la donya C'ese. Potser correspon a la tal donya taronja mesurar les seves mentides i les seves recargolades i brutes mardingales que repugnen i treuen de pollaguera a persones raonables.
Vilafranquí
Els comentaris d'aquesta noticia deixen ben clar que una part de la societat catalana te el cap podrit dins de la estelada. Tot son excuses per justificar l'injustificable. La revolució dels somriures? Mes aviat de l'odi. Tot això us tornarà i després plorareu catalanufets feixistes.
Pau
Només falta el gilipolles del vilafeanquí. Veste'n a la teva p. E. si Catalunya no t'agrada.
@vilafranquí
On eres quant l'accident de Germanwings i en els atentats a la rambla? Bombardear cada 50 años, una bomba en el camp nou, simular matar el president....on ere'ts?

envia el comentari