Uns 400 veïns del Raval surten al carrer per fer fora els narcotraficants i especuladors

La manifestació, que en alguns moments s'ha fet sota una intensa pluja ha recorregut diversos carrers del barri de Ciutat Vella
Imatge de la manifestació de veïns del Raval d'aquest 7 de setembre de 2017 contra els narcopisos | ACN

Amb el lema 'Cuidem el barri. Ni traficants ni especuladors. El Raval no està en venda', unes 400 persones, segons xifres de la Guàrdia Urbana, s'han manifestat aquest dissabte a la tarda per reivindicar la dignitat del barri i de la seva gent.

 

"El barri no es ven", "Especulació al barri no", "Fora voltors, dels nostres barris" i "Drogues no, quintos (de cervesa) sí" han estat estat algunes de les proclames que s'han cridat. La marxa, que ha començat a la seu del districte de Ciutat Vella sota una intensa pluja, ha fet un laberíntic recorregut per diversos carrers del Raval, alguns dels quals han estat notícia darrerament per la proliferació dels anomenats 'narcopisos'. La protesta, convocada per la plataforma Veïnat del Raval, s'ha desenvolupat sense incidents ha finalitzat a la rambla del Raval davant de l'estàtua del Gat de Botero.

 
Comentaris
javier
la sra colau pensa fer alguna cosa per ajudar a aquesta gent o s´ho mira des de el seu pis del eixample ?????
EldeGràcia
Per en Javier. Aquesta fa mesos que no viu a l'Eixample; ara viu a una casa de Sant Just Desvern.
Sou 400? I els narcos? Si són menys de 400 en comptes de manifestar-vos, aneu a fotre'ls fora.
Cofrau
Disfruteu el que vau votar.
Pepet
La Colau la xerrameques asidua a les teles i que ella o arreglarie tot, tot, tot
2+2=4
El propietaris dels pisos no tenen cap culpa, els narcotraficants depenen del l'ajuntament, així com els ocupes -han tingut ajudes durant molts anys-. Tothom sap que els ocupes i narcos van on són ben rebuts, si no els hi dones res i els fot fora, no els tens, ni t'arriben a carretares.

envia el comentari