Zoido vol que no es "coaccioni" a qui no vulgui participar al referèndum

Demana "serenitat" i respecte pels qui volen "complir la llei"

El ministre José Ignacio Zoido ha demanat "serenitat" i que "es deixi de coaccionar" els qui han decidit desmarcar-se del referèndum d'autodeterminació de l'u d'octubre. Ho ha fet des de Brusel·les, on ha arribat aquest matí per participar en una reunió de ministres de l'Interior de la Unió Europea. Davant la celebració del referèndum, la campanya del qual començarà aquesta nit a Tarragona amb un acte encapçalat pel president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras, Zoido ha dit que cal que "aquell qui no vulgui incomplir la llei, el deixin, que té dret a ser curós i a complir la llei que ens obliga a tots" i assegurar que l'Estat de dret imperi en comptes que ho faci "la llei del més fort".

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | Europa Press

 


A més, el ministre també ha remarcat la validesa del principi de sobirania nacional, que "ens fa iguals a tots" i també la de la legalitat i la separació de poders que, segons ell, són els valors que defensen tant el govern espanyol com la Unió Europea. En aquest sentit, Zoido ha recordat l'entrevista concedida pel president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, on el polític luxemburguès ha dit que, en allò referent a Catalunya i al seu referèndum d'autodeterminació, s'hauria de fer cas al que diuen tant les Corts espanyoles com el Tribunal Constitucional.
Comentaris
Visca la coherència
Els autors de les coaccions més impunes demanen que no es coaccioni ... Com es menja, això?
Des de Rohan
"El principi de sobirania nacional, ens fa iguals a tots. ... la legalitat i la separació de poders són valors que defensa el govern espanyol". Mentides i més mentides. Al respecte que me'n diu de LexNet p. ex. I no explico com han tractat a Cat, massa llarg. I Jean-Claude Juncker el que ha dit és que tenia ciàtica, es veu que pateix d'una hèrnia discal localitzada entre Cat i Esp. El millor és la independència i ja veurà com li deixa de fer mal.
davidas
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Als altres en canvi sí
Però en canvi sí al qui vulgui participar-hi.
mira que sou magnànims, eh
perdonareu els qui obeiïxin....i els drets fonamentals de cadascú on queden?
Laura
hahahaha, de EL REFERENDUM NO SE VA A CELEBRAR!! a no coaccionen a los que no quieren participar.
2017
Ellos ya lo están haciendo, Correos, Mossos....sigo?
FSC
Però tant li fa que es coaccioni a qui hi vulgui participar, oi? Molt demòcrata aquest personatge.
Kike
M importa una merda el q tu pensis o diguis. !!!!!
Perdó??
I es pot saber com es coacciona a qui no vulgui col.laborar?? Perque a qui no vulgui col.laborar se li pot retreure cívicament, però als que vulguin col.laborar ell amenaça amb la presó i la confiscació del patrimoni. No veuen la perversa analogia?
Sou politics dictadors,prepotens,corruptes, mai mes amb espanya
Joan M
I molts volem que "es deixi de coaccionar" els qui han decidit NO desmarcar-se del referèndum d'autodeterminació de l'u d'octubre I ANAR A VOTAR. Respecte a això que la "soberanía nacional " [uf] "ens fa iguals a tots" dir que ningú és igual a ningú, tots som singulars, jo només vull igualtat d'oportunitats, no vull ser igual que ells.
Fidriko
No; només han de ser coaccionats aquells que hi volen participar
Karlus
Escolta Zoido, explicali al Juncker aquest que les corts espanyoles és un niu de feixistes i que el tribunal constitucional son una colla de vells i velles franquistes i que la constitució que tan estimes la van dictar els militars franquistes i que es una merda de constitució, i que Catalunya és un país ocupat i explotat i robat per els "gobiernos" madrilenyos
Gracias por el apoyo; pero los tenemos muy claro.
En este bodrio de referéndum ( si se hace) ilegal, unilateral, partidista, sin reconocimiento internacional y golpista que voten ellos.
quid pro quo
doncs deixeu de potinejar a Catalunya i torneu al corral aquesta fauna que hem descobert ara (bé, en el cas Urdangarín ja van ensenyar la poteta) i que s'anomena fiscalis facinerosus
Ceba
Que ja estic jo per coacciona a qui volgui participar ! . Aquest home es deu xucla el dit per la nit .
remigio III
Zoido vol que no es "coaccioni" a qui no vulgui participar al referèndum. Bé, ja tenim alguna afirmació creïble: Referèndum. Ja ho tenen clar que és un referèndum i que si guanya, com els catalans són democràtics s'acceptarà el resultat siga el que siga. Si es perd: Recordeu a Cardona i les promeses castellanes. Valen el que la transacció del 78. Un caramel a l'eixida d'un col·legi.
Espanya = Turquia
Foteu tanta pena que ja no s'agafa per enlloc.
Cristopher
I da-li! Però no haviem quedat que el referèndum no es farà? Doncs a què ve exigir que no es coaccioni a ningú per a que vagi a votar? A veure Zoido: hi haurà o no urnes i paperetes? No esteu tips de dir que no? A veure si us aclariu d'una vegada!! O és que esteu tan enfellonits i acollonits que ja heu perdut el nord?
drac
Clar, pero els que hi volen anar, si que els coaccionen.

envia el comentari