Wikileaks pregunta als seus seguidors sobre el referèndum a Catalunya

Ho fa a través del seu compte de Twitter i ja han votat més de 8.000 persones

Wikileaks continua fent d'altaveu internacional del referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Aquest matí, el seu compte oficial de Twitter ha iniciat una enquesta on recorda als seus més de cinc milions de seguidors que Catalunya vol decidir si s'independitza d'Espanya el dia u d'octubre i que la policia i els serveis d'intel·ligència espanyols ho volen impedir i pregunta quina és la seva posició sobre l'assumpte.

Les respostes per triar són si s'està a favor de la independència, si s'hi està en contra, si es desitja que es voti però sense prendre una posició concreta o, finalment, si s'és partidari d'impedir que el referèndum es produeixi. L'enquesta ha rebut més de 8.000 vots durant la primera hora en què ha estat oberta.

El fundador de Wikileaks, Julian Assange, en una imatge recent | ACN

 

 

 

 

Durant els darrers dies tant Wikileaks com el seu fundador, Julian Assange, han estat molt actius en la defensa del referèndum i, de fet, Assange ha tingut fortes discussions a través de les xarxes socials tant amb el periodista i escriptor Arturo Pérez-Reverte com amb el director d'El Periódico, Enric Hernández, de qui ha demanat reiteradament la dimissió, i ha criticat durament l'actuació de l'Estat, orientada a impedir que l'u d'octubre els catalans puguin votar. La plataforma, d'altra banda, també ha informat del tancament de la web del referèndum per part de la Guàrdia Civil i de la seva ràpida reobertura.
Comentaris
El Periodico, tufa de valent
Si d'alguna cosa sap aquest home, és de les clavegueres dels estats i els seus manipuladors que aquests utilitzen, és per això que en una ullada ha "clitxat" a l'Enric Hernàndez i el seu Periodico.
Inadaptado
Este tío, el violador este llamado Assange, fugitivo que debe de ser condenado a muerte en EUA, es un desgraciado, pagado por dinero sucio de la Generalitat (probablemente, los fondos de los Pujol) a través de los rusos, y lo único que está haciendo, es desestabilizar un país democrático como es España. No tenéis vergüenza separatistas, pero no os saldréis con la vuestra.
This is not a popularity contest
el subjecte decideix.
Héroe
Assange es un heroi del segle XXI. Si estàs en contra seva es que ets un feixista o un inadaptat.
Ejpaña
Espero que Assange de toda la información que tiene sobre CAT-ESP para coser a demandas al estado español.
dona Sueca
Pero este no violaba y lleva encerrado años para que la justicia fascista sueca no le juzgue por abusar de una mujer. La Gabriel no dice nada. Hipócritas.

envia el comentari