[VÍDEO] Un vídeo tomba el discurs de Rivera sobre les estelades a la manifestació antiterrorista

Mentre el líder de Ciutadans denuncia politització per part del sobiranisme, en pantalla apreixen imatges de persones fent onejar banderes espanyolesComentaris
4x4
Rivera el gesticulador, el charlaran de feria
Jo
Jo fa temps que no el veia. Ni a la Arrimadas. Estan en decadència. Han perdut.
J. M.
Un impresentable chupacàmeres
Jordi LXV
Quin Fàstic! I qui és el primer que aprofita per fer política? Vostè Sr. Ribera. Lliiçons morals d'un trepa com vostè cap ni una!
Joan
Tant li fot si les imatges contradiuen el contingut de la seva verborrea ja què considera que la presència de banderes espanyoles és legal i les estelades no. Això demostra el nivell democràtic d'aquesta persona i el partit que representa.
Mira que queixar-se del que precisament fa ell també ja te nassos
Ha quedat retratat aquest hipòcrita. Les imatges parlen per sí soles i a més, delaten al narrador.
Carme
Aquest noi, no trobeu que ha perdut molt ??? El mateix discurs "enganya tontus" i fa molt mala cara. Massa..........??????
Pobre homenent sectari
Aquest pobre homenet l'única manera que ha trobat d'afirmar-se d'alguna manera és negar-se. Vol dirigir no sé què quan té un incendi a casa que ni tan sols contempla. El problema és la gent que vibra a la seva onda i el vota, que per sort cada vegada són menys.
bonjoan
José Antonio Primo de RIVERA
crack
menudo personaje, esa gente caen por su propio peso
Naziudadanos, colono's fins al moll de l'os
I no en diu res que els del seu expartit repartis estanqueres? Clar, aquesta senpre esta ben vista, i mes si porta la gallina al mig, oi primo del Rivera?
fu man txu
Es curios que sempre facin i passi el contrari del que diuen o facin. El nivell dels politics espanyols es patetic. Aixo si, dins d´aquest patetisme hi han nivells i Rivera esta en el podi.
Desmaquillando nazis.
Aquest ninot falangista. Com en Franco ho feia acusant de totes les maldats als "rojos, masones, judios y separatistas", ell ho fa, amb els que no pensen com ell, mentint, atia'n l'odi i fen ús de tot el poder repressor i mediàtic dels feixistes caspanyols. Per aquesta mena de tropa d'ideologia ultra, tot el que els contraria, encara que sigui democrátic, els habilita per salvar la Pàtria, tot convertint-la en la reserva cinegètica de la seva casta.
Està acabat
Aquest neofalangista, trepa i vividor, no s'ha adonat que la moma se li acaba i que no li fan cas ni els escarabats. Que se'n vagi amb el Cañas d'assessor a Europa que allà podrà continuar vivint del sou públic, sou que a partir del dos d'octubre els catalans ja no li pagarem.
Rivera de la Garriga
Ha ha "allò que interessa la gent" [sic]. El partit d'en Rivera no sé ben bé perquè, però d'ací un temps serà com ara el partit de la Diez, algú se'n recorda del nom i de la ideologia del partit suara esmentat, a hores d'ara?
eres un
FUTAPAAAAAA-TOOOOS
John Smith
Què content se'l veu. No es deu haver rentat la ma des de dissabte.
ho,ho,ho... (amb so molt greu) Va dient pestes dels impresentables que treuen banderes i fan política en una diada així i que si els intolerants i que si dolents i ... I a les imatges ple d'estanqueres. Com vegin aquest video els denuncien (als de tele5). Aprenents de Goebbles i no se`n surten.
Pepo
Aquest gilipolles del Portet qui és? Estic bloquejat i no tinc ni idea de qui coi és.
Andreuenc_Dani
Quina colecció de miserables que hem de suportar.
Anna
Realment em fa llàstima aquest noi.
LUIS
Tiene muy mal aspecto, parece como si sus jefes los curas del opus le estuvieran haciendo pagar sus fracasos politicos mediante los castigos fisicos, tan habituales entre los mandamases del regimen español.
josep
Ultimament aquest noi cada vegada que obra la boca va de cagada en cagada! Te els dies comptats!
Conchi
Es tan tonto que no ve su propia m............
Es tan tonto que no veu la seva m.......
ForaBotiflers
Segueix igual de feixista i miserable que sempre

envia el comentari