[VÍDEO] Pilar Rahola i el Padre Apeles se les tenen pel Valle de los Caídos

"La transició va ser un gran acte de generositat per part de tothom", assegurava el mossèn

La comunicadora Pilar Rahola i el polèmic Padre Apeles se les van tenir aquest dissabte al vespre pel Valle de los Caídos. Va ser durant el programa de Telecinco 'Sábado Deluxe' que el presentador, Jorge Javier Vázquez, va preguntar a Apeles: "Treuries a Franco del Valle de los Caídos?" "No!", va exclamar Apeles, que va afegir: "Quan vaig a París vaig als Invàlids i visito la tomba de Napoleón, que va ser un gran criminal, però a ningú se li acudiria treure'l dels Invàlids. És una figura històrica i cadascú decideix si vols anar allà a veure'l o no. Franco mai va voler estar al Valle de los Caídos, perquè ell volia estar al Pardo, però el Rei va voler que fos enterrat allà, i allà està. Qui vulgui que el vagi a veure, i qui no vulgui que no hi vagi".


A més, Apeles va continuar: "Començar ara a obrir tombes i treure cadàvers... Una cosa que ja vam solucionar a la transició, posant punt i final... La transició va ser un gran acte de generositat per part de tothom. No li veig cap sentit a tornar a treure aquest tema". En aquest moment el presentador va intervenir: "Caldria veure com es va fer el Valle de los Caídos, a quin tipus de gent es va fer servir per construir-lo...", i Apeles va respondre: "A gent que redimia penes, i cobrant". I Rahola ja no s'hi va poder estar i va cridar: "Missioners republicans cobrant? Tens la vergonya de dir que al Valle de los Caídos la gent va treballar hores i hores i pressoners i cobrant? Vinga va!" "No és veritat", replicava Apeles, que afegia: "Aquest tema és complicat".

 

I Rahola va tornar a intervenir: "No fa cap gràcia, Apeles. És un dictador, i va matar molta gent. Em sembla una vergonya, i t'estàs rient de les víctimes! Continua parlant dels teus temes i deixa a les víctimes, quins nassos!", exclamava amb contundència Rahola. "És ingidnant!", va concloure. 
Comentaris
mmm
Com a filla de republicà que va lluitar a la guerra, he decidit que tant em fa qui estigui enterrat al Valle, però parlant de víctimes, m'agradaria que Rahola opinés sobre les que Israel ha causat i està causant, en els paisos que te al voltant. Es "normal" veure soldats ben equipats, matant nois que els tiren pedres? I ja sé que també hi hauria molt a parlar
...
Rahola Deluxe, entre fer llibres de burgesa i fer de demagoga telecinquera.
rudi
Vamos a ver, la Señora Rahola es una mal educada, con el odio y desprecio que hablo al tal Apeles, gritando como una verdulera, este hombre estaba contestando alas preguntas y dando su opinión, en democracia hay que respetar y la Sra en cuestión no respetó a nadie ni a ella misma, al final le preguntaron por la intención de su voto, en un posible referéndum y la dijo, y también dijo al final que Barcelona es muy bonita pero que lo seria mas ,sin personas como ella, se calló,
Aitor
Eso los españoles, os ol digo en vuestro idioma para que lo entendais, defendiendo a un pedrasta como el Padre Apeles, acordaros del caso Arny.
Fat Boy
@mmm. Aquesta fobia antijueva em fa sospitar que, mes que filla de republica, ets una filla de Republikaner.
Sra. mmm
Anem a pams,..vostè es de las que s'empassen tot lo que els hi posen a la TV, vostè creu que Israel es deixerà filmar matant nens?, vostè creu que es farà un gol en propia porteria?..jo l'hi puc assegurar que tot això es propaganda palestina, conec varis vídeos de palestins simulant ser soldats d'Israel, per altre banda, els palestin no reconeixen l'Estat d'Israel, i el seu objectiu es borrar-lo del mapa, i a Israel també hi han nens, dones i ancians,..no es cregui tot lo que l'hi diu la TV,.
rudi para aitor
vamos a ver aitor yo no estoy defendiendo a Apeles, simplemente digo que hay que dejar hablar a todo el mundo, la Rahola no dejaba hablar estaba fanatica prepotente y faltona, y al final se calló cuando le dijo el apeles que barna seria mas bonita sin personas como ella y de su condición, se quedo callada, tiene explicacion esto ???

envia el comentari