[VÍDEO] Crits contra Puigdemont a Badalona

Un grup de persones increpen al president de la Generalitat en un acte de les festes del barri de LlefiàComentaris
LA VEU DEL POBLE
Esto es lo que son un monton de mal adecuados, si tienen algo que decir que lo digan a la cara o sino que les digan a sus amos los de la meseta o sea el PP, que nos dejen votar y que voten y así veremos que opina todo el mundo y no unos pocos ya digo que ademas de mal adecuados, incultos e analfabetos.
lo joan de segur
Sr. Daniel Paños: em sabria greu qu'el nostre president l'agues tractat de català dolent o de segona. jo, en principi no m'ho crec. si mes no, seria logic que fes un altre piulet donant totes les dades per a poder-ho comprovar. no voldria pensar que s'ha inventat això per justificar els xiulets. si fos així, caldria que s'ho fes mira per un especialista
5
2017
mas le van a pitar, mucho mas , la gente se esta dando cuenta de la gran mentira del independentismo
Magda
...increpen EL President.
5
Sobira
Un grupet que s'ha deixat menjar el. Cervell per la secta espanyola Espanya n us donarà res això es tenir mentalitat d esclau i deixar-se robar quina. Vergonya
7
Ahora se rasgan las vestiduras.
Al himmo sí, al Rey también y a este elemento que lo han puesto a dedo, no, estos son los demócratas exquisitos. Por cierto ¿ un grupo de personas? ; madre mía, noticia que define el proceso, falsedad absoluta; vean videos de medios informativos no "comprados"
84
Armand
Be, es el cas que jo vaig ser allí, assegut a la grada, i comento que: ni noticia hauría de ser això, perque tothom va seguir el seu "guió", tot estava previst i preparat. A la guerra com a la guerra, tot s'hi val, i allí tothom semblava saber que el Sr. X.G. Albiol había estat preparant piquets amb instruccións precises. I els piquets van complir, res a dir.... El president naturalment ho sabía, i va fer front a la situació amb gran dignitat i un somriure empatic. Bravo president !!!
8
Vicenç Ramoneda
Son la "gran mayoria" no tant... silenciosa. Quants? 8?
6
Dr. Benway
De gent inculta i endarrerida és el que et pots esperar. S'han hagut de venir de fora perquè a casa seva no podien viure. Però quan els aculls venen en pla conqueridor. Encara hi reten vassallatge als quatre terratinents que els van fer emigrar. Hi han pobles tan miserables que li "chupan la polla" al senyorito i abusa dels que li donen una oportunitat. Aquesta gent a més voten encisats a un tal Albiol, tot i que el que ha d'agafar el tren per anar a la feina està tan putejat com el d'aquí.
8
crack
los colonos inadaptados de siempre, los que votaron al albiol y lo volvrrán ha hacer
7
Gorg
Difícilment poden ser considerats catalans els qui odien Catalunya, però voten com si ho fossin. Són com els integristes musulmans de l'extrarradi de París, que voten com si fossin francesos i odien França.
7
a tragar
Sr Paynos si les ganamos el referèndum la independència se la tendra que tragar Le guste o no, igual que nosotros hemos tragado 300 anyos de Espanya grande i libre. Sr Panyos no hay catalanes de primera ni de segunda, creame me putean igual que a usted, solo que yo pienso que un cambio radical podria hacer que nos putearan menos a mi y a usted.
5
Joan65
Votem en llibertat. Tot el contrari no és democràcia
4
JEN
Què, un nou show dels colonos "plego y enchego" admiradors del Fary que desprès de venir-se a guanyar la vida, millor o pitjor, com tothom, reneguen de la seva terra d'acollida....Mentres, a Andalusia, Extremadura seguim amb un model feudal desprès de 40 anys de (pseudo)democràcia u amb governs socialistes, moooooolt d'esquerres, això sí. pagant uns alters. Andalusia (2017) el 70% de les terrres en mans de 4 señoritos encara!!!! Feudalisme al segle XXI. Andalusia, la bella no s'ho mereix!
4
jot
Albiol,aquesta és la teva obra,gentussa ignorants sense cultura i odi a Catalunya,això si,tu paguen bé 10.000 € al mes.tonto tonto no ets,ara,mal parit un rato.
6
.....
....claro...la catalunya real es la Catalunya rural subvencionada por Barcelona y su área metropolitana....estamos hasta los cojones de los pageses que no hacen más que llevarse el dineroo de BCN!!! Os suena de algo esto,catetos indigentes mentales? Esta es la puta Catalunya, una región dividida en dos. La cosmopolita e integradora Barcelona y área metropolitana,y la subdesarrollada y cateta Catalunya interior.
37
Patricó
Llefià, Lloreda, La Salut, Artigues, etç són la perifèria que tenim a Badalona, barris amb gent molt ignorant i poca cultura on el miserable de l'Albiol treu els vots.
5
//*//
@....Si no t'agrada, ja ho saps, ves fent les maletes cap a la teva fatxaland espanyola i llestos!
3
Ezequiel
Afortunadamente NO habrá Referéndum indde independencia.
17
@ Ezequiel
Por a les urnes? Por a la democràcia? Mai,. Referèndum, jo votaré SI, tu pots votar el que creguis mès convenient, voler impedir el dret a expressar-se, no ni just, ni democràtic!!!
1
Inadaptado
Parece que esta pitada, según los separatistas, ya no es tan libertad de expresión como pitar el himno español, no??? jajajajajajajajajaajaja!!! Así tendrían que recibir siempre a este golpista de Puigdemont. Pero es que en Badalona, siempre han sido unos patriotas españoles ejemplares. Badalona es probablemente, la mejor ciudad de Cataluña. Y no solo han pitado al golpista, sino a su alcaldesa, que hizo un pacto miserable entre separatistas para echar a Albiol.
12
No res
Quatre xarnegots rebotats
3
Anonim
Daniel Paños, no donas mes pena porque no es por cauce mes baix, escolar que es por xiular, faltaria mes! El que no es pot fer es manipular, aquest que han xiulat son de la tev secta popular, això no es espontani i qualsevol amb una mica d'intel·ligència ho sap!
1
Opinio
Els meus pares eran(son morts) emigrants però mai van criticar Catalunya, ans al contrari, l'estimaven; sempre van criticar els coneguts que tenien, que sabent que van venir perquè es morien de gana a la seva terra i rebutjaven la cultura catalana, es l'actitut positiva i culta que tenien que em fa sentir orgull amb la seva memòria.
3
Ricard
Sr. Paños, què més dir-vos que no us hagin dit ja. Feu molta mandra. Els arguments no us mouran mai de la idea que us ocupa la vostre única neurona. Ara, l'1 d'Octubre ens comptarem i si guanyem farem la independència. Vostè i els seus homes veuran.
0

envia el comentari