[VÍDEO] Crida del sobiranisme andalús per donar suport a la Diada

El partit Asamblea Nacional Andaluza demana als andalusos que viuen a Catalunya que surtin al carrer "amb la seva segona pàtria"

El president de la Asamblea Nacional Andaluza, un partit polític que lluita perquè Andalusia sigui una república, ha fet una crida als andalusos d'origen residents a Cataluya perquè la Diada del 2017 surtin al carrer i participin en els actes de la Diada, perquè "Catalunya és la vostra segona pàtria", i també s'adreça als fills d'andalusos que ja han nascut a Catalunya. 

 
Comentaris
doc
Grata sorpresa. La gent amb la ment oberta i lliure. Gracies te tot el cor.
Karlus
Molt bé . Tots cerquem de ser independents , dels ocupants corruptes i lladres
Georgiana
Me mare tenia una botiga de queviures en un barri on un 70% de la gent era andalusa i tinc records molt macus de moltes clientes parlant dels seus homes, els fills, la feina de minyones o a les fàbriques. Els xiquets desprès de l'escola ens trobavem al carrer per jugar. Ara de grans ens trobem pel carrer i parlem, els fills en català els pares en andalús. Diguem prou a tindre de marxar de la nostre terra per trobar feina i prosperar. Gràcies pel suport i l'amistat !
pep
Gracies per donar suport a la Diada, pero com fill d andalus poc afirmar que de dos patries, res de res. Una i es Catalunya.
MFX
La independència de Catalunya serà una sacsejada saludable per Espanya. El "señorito" s'haurà d'espavilar i anar a buscar feina.
crack
no busqueu aquesta declaracio a LA RAZON

envia el comentari