Turull: "Només falta que ofereixin recompenses a qui trobi urnes i paperetes"

El conseller de Presidència assegura que l'ordre de la Fiscalia per investigar 712 alcaldes per col·laborar amb l'1-O "no aturarà el tsunami democràtic"
El conseller de la Presidència, Jordi Turull | ACN

El conseller de Presidència, Jordi Turull, ha reaccionat a l'ordre de la Fiscalia perquè s'investiguin 712 alcaldes per col·laborar amb l'1-O, i que els Mossos els detinguin si no compareixen. Amb un missatge a Twitter, el també portaveu del Govern ha escrit: "Només falta que ofereixin recompenses a qui trobi urnes i paperetes en aquest cúmul de despropòsits que no aturaran un tsunami democràtic".


El fiscal general de l'estat, José Manuel Maza, ha ordenat incoar diligències d'investigació contra els 712 alcaldes que han mostrat el seu suport a l'organització del referèndum. Per això, demana a les fiscalies territorials que citin a declarar com a investigat l'alcalde de cada municipi i que, si aquest no compareix davant del fiscal, s'acordi la seva detenció i presentació davant de la fiscalia per part dels Mossos.

 
Comentaris
Pepo
O també calés pels delators. Volen una societat enfrontada. No ho poden aconseguir i faran tot perquè sigui així.
Norman Bates
Turull, no el hi donguis idees!!!
¡Gincana!
Pues lo de dar premios por encontrar las cosas del referéndum es una idea genial y familiar. Este Turull tiene imaginación
Marc
Jo més aviat diria que només els falta obrir camps d'extermini i ficar-nos dins. Mentre la desgavellada Europa mira amb els seus propis ulls com s'ensorra ella mateixa.
ja ho faran...
...estan desesperats i cauran en qualsevol rucada per aturar la Democràcia.

envia el comentari