Tret de sortida a la campanya d'ERC pel 'Sí'

Els republicans enganxen els primers cartells una hora després que es faci l'acte final del Pacte Nacional pel Referèndum
Enganxada de cartells pel sí, amb Marta Rovira i Sergi Sabrià | Jordi Borràs

 

Esquerra Republicana ha arrencat la precampanya pel Sí al referèndum. La secretària general, Marta Rovira, ha enganxat el primer cartell en un pirulí publicitari de l’avinguda de Roma amb el carrer Calàbria de Barcelona. A l’acte també hi ha intervingut el portaveu i Vicesecretari general d'Imatge i Comunicació, Sergi Sabrià,  L’inici de la precampanya del referèndum té lloc hores després de l’última reunió del Pacte Nacional pel Referèndum, aquest divendres a la tarda al Palau de Congressos, d’acord amb el compromís d’Esquerra Republicana de respectar la feina i el temps de les entitats que integren el Pacte. 

 

 

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha explicat que no presentaran la independència com un fi en ell mateix, sinó com una eina per millorar la vida dels ciutadans: "La independència és l'eina imprescindible no només per fer un nou país, sinó per fer-lo millor, més digne i més net", i ha assegurat que la independència suposarà millors condicions de vida per a tots els catalans. 


Sergi Sabrià i Marta Rovira han donat el tret de sortida a la campanya pel sí d'ERC | Jordi Borràs

 

 

El primer acte de precampanya el protagonitzaran aquest dissabte mateix el president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i el president del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, als Jardins de Josep Trueta de Barcelona, a les 12 h. A l’acte polític, que porta per títol “Sí a unes ciutats al servei de les persones”, també hi intervindran l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich; l’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Oriol Lladó, entre altres.
Comentaris
Ni pregunta ni convocatòria
Però ERC ja sap que ha de votar (?) SI a alguna cosa en algun monento. Estem apanyats.
8

envia el comentari