SCC assegura que Puigdemont deixa Catalunya "sense autonomia"

Tey diu que hi ha molta gent desconcertada que no ha entès què va dir Puigdemont dimarts al Parlament
La vicepresidenta de Societat Civil Catalana (SCC) Myriam Tey
La vicepresidenta de Societat Civil Catalana (SCC) Myriam Tey | Europa Press

 

La vicepresidenta de Societat Civil Catalana (SCC) Myriam Tey ha assegurat aquest dijous que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha deixat Catalunya "sense autonomia" amb el seu discurs parlamentari del dimarts, i li ha demanat responsabilitat. En declaracions abans de començar la manifestació a Barcelona pel 12-O  convocada per SCC i altres entitats, Tey ha reclamat sensatesa a Puigdemont: "Volem tornar al diàleg dins de la legalitat".


Tey ha dit que estan d'acord amb la legalitat i la Constitució, i ha insistit que hi ha molta gent desconcertada que no ha entès què va dir Puigdemont en el Parlament. "És el dia de la Hispanitat i, per tant, de Catalunya", ha defensat Tey, i ha celebrat que hi hagi partits que mostrin unitat per fer front al procés sobiranista.

 

El responsable de Comunicació de SCC, José Rosiñol, ha afirmat: "No podem estar a l'expectativa d'una farsa com la que ha fet Puigdemont", que, segons ell, només representa a una part minoritària dels catalans, per la qual cosa ja no li veu capacitat per representar a tothom.
Comentaris
Karlus
Fora els ocupants
12 oct 1492
Castella inicia el genocidi i saqueig del continent americà. Altra cosa no saben fer. Nomès robar i matar
Pep
Efectivament, El President i el Parlament deixen Catalunya sense autonomia. Amb la declaració d'Independència i la proclamació de la República, s'ha suspès la Comunitat Autònoma de Catalunya. Ho sento pels hiperventilats espanyols, però ja feu tard: El Parlament català ha suspès l'autonomia i el vostre article 155 ja no ho pot fer.
XUP
fe-ho una ulladeta al corriculum d,aquesta donna, es magistral, la Pilar Primo de Rivera era una germaneta de la caritat al seu costat

envia el comentari