Reagrupament celebra els canvis al Govern però demana la destitució del director dels Mossos

Fa una crida a qui tingui "dubtes" a posar el seu càrrec a disposició del president
El president de Reagrupament, Josep Sort | Cedida

 

 

Reagrupament ha valorat com a "positius" els darrers canvis al Govern i ha exigit la destitució "immediata" del director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, "per les mostres de manca de compromís amb el procés". En un comunicat, la Junta Directiva Nacional ha reiterat el seu "suport total" al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el camí a l'1-O i s'han mostrat convençuts que les modificacions són per aconseguir una organització "més potent i cohesionada" i aconseguir una victòria "aclaparadora".


Per això, ha fet una crida "urgent i contundent" a que aquells que ocupen un càrrec de responsabilitat política i manifestin "dubtes", posin el seu càrrec "a disposició del president o del responsable polític immediat per evitar ser instrumentalitzats pels espanyols i actuar com a baules febles".

 

És en aquest context que considera "urgent i necessària" la destitució immediata de Batlle. "la presència d'aquest alt responsable és, en les circumstàncies presents, totalment inasumible", diuen al nou conseller d'Interior, Joaquim Forn. També demanen al PDeCAT "centrar tots els esforços" en la campanya pel 'Sí'.
Comentaris
Copal bot
Estic d'acord amb l'opinió de Reagrupament. Ara no cap el més mínim dubte ni escletxa. Hem d'anar tots a una. ll*ll
2
Ramon Grau
Pregunta seriosa: Qui són aquests de Reagruoament? d'on han sortit?
22
Al Ramon Grau
Resumint: Reagrupament era un corrent dins d'ERC encapçalat per l'exalcalde de Puigcerdà Joan Carretero que es va acabar escindint. Reagrupament és una associació que neix com a resposta a la necessitat de posar la independència i la regeneració democràtica com a elements prioritaris a la política catalana. Treballant aferrissadament, deixant temps i recursos propis per aconseguir la llibertat del nostre poble, deixant de banda les ideologies de dreta i esquerra per prioritzar la llibertat.
2
Ramon
Quina ràbia, que no sumessin amb Solidaritat el 2012. Hauria set la cirereta. I la guerra bruta hauria hagut d'apuntar en dues direccions, en lloc d'una.
1

envia el comentari