Reaccions de polítics a la querella de Meritxell Borràs

Han donat suport a la consellera a través del seu perfil de Twitter
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs | ACN

 

 

Diferents polítics han reaccionat i donat suport a Twitter després que la Fiscalia s'hagi querellat contra la consellera catalana de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, pels delictes de prevaricació, desobediència i malversació en haver comprat urnes.

 

La secretària primera del Parlament de Catalunya, Anna Simó, ha dit que "el govern del PP no defrauda".

 

El Vicepresident del Govern de Catalunya i titular del Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, ha admès a la seva xarxa que ell és "corresponsable de totes i cadascuna de les decisions del Govern".

 

Òmnium Cultural ha donat suport a Borràs i ha reivindicat que "comprar urnes mai pot ser un delicte".


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet dos tuits. En un primer dóna ànims a la consellera i recorda el problema de l'aeroport. En el segon, reclama que "no és cap delicte", que les urnes es posaran "i la gent hi posarà el vot".

 

El president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, Miquel Buch, manifesta que la querella contra Borràs és "la demofòbia de l'Estat espanyol en estat pur".

 

La portaveu del Govern, Neus Munté, també ha dit que "comprar urnes no és delicte".  


El president del Grup Parlamentari de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, Jordi Turull, tuiteja que "la Fiscalia amb el procés recorda cada cop més 'l'Auca de l'endadós o la fi del cagaeslàstic'".

 

El  Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha manifestat que l'Estat espanyol "torna a protagonitzar un nou episodi de vergonya democràtica". 

 

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha explicat que les unes "són una eina bàsica de la democràcia".

 

El  president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, ha preguntat "qui té por a la democràcia?".Comentaris
Pregunto
On son les queixes i la solidalitat de les putes ramonetes de CSQEP.
0
xup
Sr Domenech, yujuuu! la mama Colau, on es?? a la panxa del bou, Coscu, Franco, on sou?
0
69
On son aquests lerrouxistes suposadament "democràtics" de CSQEP?......aaah!!!!...que ells estan amb la corrupta "democràcia" espanyola, que prohibeix posar urnes i consultar al poble?....o sigui, estan en contra del poder del poble, per tant NO son democràtics, mariachis del regim del 78, vividors de la politica.....
0

envia el comentari