Rajoy revindica "la concòrdia, la tranquil·litat, la mesura i la moderació"

El president del govern espanyol demana "allunyar-se de la crispació"
Rajoy, durant l'acte amb Cristina Cifuentes | Joan Guirado

 

El president del govern espanyol i el PP, Mariano Rajoy, ha reivindicat avui "la concòrdia, la tranquil·litat, la mesura i la moderació" just el día després de la ratificació de Pedro Sánchez com a nou secretari general del PSOE. Rajoy ha advertit dels "molts reptes als quals ens enfrontem" com el terrorisme internacional o la negociació del 'brexit'. Segons el cap de l'executiu espanyol, "necessitem moderació, tranquil·litat, concòrdia i bones formes" i demana allunyar-se de la "crispació i no generar problemes on no hi són de manera inútil, que és una excel·lent forma de perdre el temps".

 

El president del govern espanyol ha exigit "deixar de banda la cridòria, el radicalisme, la manca de moderació i la manca de concòrdia, perquè això no serveix absolutament per a res". Rajoy ha fet aquestes afirmacions abans de presentar un col·loqui amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, que ha assegurat que el president "m'ha acompanyat en tot moment i sempre he notat el seu suport polític i el seu afecte personal", després de les sospites sobre la gestió de Cifuentes  i la investigació de la Guàrdia Civil que afecta la seva persona.
Comentaris
cebrià aldric
Em sembla que si a algú li convé prendre til·la aquest sou vós. Sr. Rajoy.
0
fu man txu
Es curios que tan PP com PSOE varen negociar amb ETA. En canvi ni PP ni PSOE volen negociar amb els partits independentistes catalans. Sera cert doncs que tenen URNOFOBIA, URNITIS o URNOMANIA, hehehehe
0
Karlus
Corruptes i lladres, la concordia d'aquest paios... vigileu la cartera. Fora els ocupants
0
Fat Boy
I els bons aliments, que?.
0
Sobira
Els espanyols tenen fòbia a la democràcia i a l alliberació del poble català volem la llibertat sense Espanya
0
Al Rajoy No te enteras Contreras
0
Quant et fan més por els de dins, que no pas els de fora....
Si els politics espanyols siguesin una mica intel·ligents, veurien que els hi es més rentable tenir un bon veí, amb qui tenir tota mena de tractes comercials, que durant uns anys, col·labores en el deute, que no pas voler tenir Si o Si Catalunya emprenyada i subjugada, amb la despesa constant de diners i mala llet que això suposa, i que més a la curta que a la llarga, Catalunya serà un nou Estat i no ho podran impedir, es clar que encara queda molt franquista i molt militar del segle passat.
0
Inde
Le falta añadir: " y la corrupción "
0
Concòrdia diu aquest paio???
Concòrdia???? aquesta sí què és bona!! concòrdia és demanar signatures per carregar-se una merda d'estatut aprovat pel poble? Prohibir la llengua catalana tant com es pugui? laminar totes les lleis i competències del parlament i la Generalitat ? espanyolitzar els nens catalans? no invertir a casa nostra?? amenaçar i insultar? Au, vinga, no segueixis Don Marrano, que foteu fàstic!
0
Bepo
Aquest "tio" té alguna cosa bona al cap? La seva família han d'estar molt preocupats.
0
MrRajoy
No ens interessa el teu discurs basat en l'odi i la mentida.
0

envia el comentari