Puigdemont veu l’Estat “inhabilitat democràticament” després de la petició de Fiscalia per a Homs

El ministeri fiscal demana la inhabilitació d’Homs durant 9 anys per organitzar el 9-N
Els principals dirigents catalans ha donat suport al portaveu del PDECAT al Congrés, Francesc Homs | ACN

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha considerat que l’Estat queda inhabilitat “democràticament” amb la petició de Fiscalia de 9 anys d’inhabilitació per a l’exconseller de la Presidència, Francesc Homs. A través d’un missatge al seu compte de Twitter, Puigdemont ha reaccionat d’aquesta manera després que la Fiscalia hagi fet pública aquest dimecres la seva petició de 9 anys d’inhabilitació en considerar que Homs va cometre els delictes de prevaricació i desobediència en organitzar el procés participatiu del 9-N malgrat la suspensió del Tribunal Constitucional(TC).

 

 

La fiscalia sosté que Homs no va suspendre l’organització del 9-N tot i que "era plenament conscient" que estava violant la decisió de l’alt tribunal.
Comentaris
Narcís ( espanya mai respectà aquesta constitució, damunt, feta ‘ in vigilandi ‘, mai respectà cap llei, mai respectà cap norma, mai respectà àdhuc cap reglament .. només respectar ser botxí, bon botxí, de Catalunya!)
Aquest estat queda inhabilitat, aquest gobierno, aquests partits o tots ells ( per acció o omissió ), tot plegat, país veí amagat sota el mot geogràfic físic peninsular d'espanya, atès que fou ' consulta participativa ' així oficiosa .. qui n'és ningú per ' silenciar ' la veu del poble ( àdhuc ni sent oficial .. només caldria!)! PD: i per si no fos prou, no accepten hi siguin el Rajoy i el Catal' à ' .. quan sabien de fer-se i tan sols se'n fumien ( xarlotada, comèdia, berenada . . . )!
Teresa
Com és que no hi ha comentaris de suport de les esquerres(ERC, CUPS Comuns...)? No us fa vergonya com actueu els unionistes (PP, C'S, PSOE)?
Teresa
Unionistes que hi guanyem els catalans si continuem units a España? Crec que hem de fer la llista, llarga, del que hi perdem: millors pensions, més diners que ens estalviaríem del dèficit fiscal, molts més llocs de treball, hauríem de substituir tots els funcionaris que són de l'estat i que no es voldrien quedar. duanes, hisenda, policia nacional, guàrdia civil, contribucions, registre de la propietat, ports, aereoports, rodalies, diplomàtics, cònsuls, ambaixadors… són molta gent, molta. I més..
Rocacorba
Per Teresa : fa dies unes persones que conec, i que mooolts anys . . . que viuen a CATALUNYA, i continuen parlan el castellà, van dir, tot ameneçant, " como sigua esto así, mira, que me voy ".... i jo els hi vaig contestar, si no t'agrada, te'n pots anar per alli on has vingut, vares venir per voluntat, ningù et va venir a buscar, d'oncs mira, ara faràs el cami de tornada. " Mes llocs de travalls pels catalans ! !. Es pensaba que ens faria falta. Redeu. Amb els catalans, que encara no tenen fe

envia el comentari