Puigdemont: "Sense pressupostos no es pot continuar"

El president de la Generalitat assegura que "el referèndum ha de ser clar, i la gent ha de saber què passarà si vota sí o si vota no".
El president Puigdemont durant el missatge institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya | ACN

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha avisat aquest dijous a la CUP que "sense pressupostos no es pot continuar". Segons Puigdemont, "no és coherent amb el mandat democràtic. No vull subvertir el compromís".

 

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'exalcalde de Girona ha assenyalat que "si el govern perd per segon cop els pressupostos, aquest govern no pot continuar governant". Tot i així, s'ha mostrat esperançat i ha manifestat que li consta que "per part de la CUP hi ha un interès a tirar pressupostos endavant".

 

Sobre el referèndum, el president ha insistit que "serà vinculant perquè hi ha un govern compromès a implementar les decisions dels ciutadans". "El referèndum ha de ser clar, i la gent ha de saber què passarà si vota sí o si vota no".

 

"El referèndum tindrà efectes. No serà ni una consulta, ni una enquesta", ha deixat clar, i ha afegit que  "això no és una bombolla, ni un suflé. Hem superat totes les proves d'estrès. El que volem és parlar". A més, Puigdemont està convençut que "abans no s'acabi el mes de setembre, Catalunya haurà celebrat un referèndum".

 
Comentaris
PUBLICITAT PEL SI, ja!!!!!!
Quan comença la campanya pel SI, explicant que amb la independència els jubilats cobraran 250 E/mes de més? Que als hospitals catalans no hi hauran cues ja que els espanyols no els ompliran com passa ara? Que els mestres cobraran més i les escoles seran millors? Vinga publicitat ja, per convencer als catalans que CAtalunya no necessita per res españa, i menys, els seus atracaments monetaris i de xamarreca franquista-constitucional
0
Joan Jaume
Molt bé
0
Ull!
Compte amb la CUP, no diguem blat fins que sigui al sac i ben lligat! Totalment d'acord amb el president, o pressupostos per poder continuar el mandat que alhora millorarien molts àmbits o eleccions! Crec que la CUP està més per canviar el color del govern que per la creació de la república.
28
terrassenc
Doncs noves eleccions i victòria segura del marxisme-leninisme.
47
Ramon
Aquí necessitem un Front Nacional, per una Catalunya catalana com cal, de dretes, cristiana i blanca.
46
Lo referèndum de Puigdemont
La situació del referèndum comença a semblar-se massa a la de l'anterior (9N-2014). Pantalla passada?. El referendum unilateral serà il·legal i si només va el 38% del cens (no oficial, només estimatiu) no tindrà cap conseqüència, tot i que el SI obtingui el 80% o més. Això ja va passar sense conseqüències i no hem après res. Per cert, la "legalitat catalana" és un altre conte català; els xinesos conten altres històries.
48
Ara i aqui
Amb les CUP heu de parlar i arreglar les coses en privat, no a la premsa, heu de tirar el proces endavant, el poble us ho ha demanat a tots, junts x si i les CUP, no calen discursos i manifestacions esterils de uns contra els altres, agafeu-vos les mans i endavant. PD. Feu calla una mica a la Pascal, vol massa protagonisme i xerra sense sentit de pais.
4
Tranquilo Puigdemont : que.....
Mientras Navarra y el Pais Vasco, gozen de los privilejios fiscales que gozan , contemplados y ratificados en la Constitucion Española . Cataluña nunca sera Independiente !! lo entendeis ?? , repito : Cataluña nunca sera Independiente !!
51
"Sense pressupostos no es pot continuar"
mi am el 5% dels impostos que recauda Cataluña, tampoc podem continuar, els VASCOS ja recaptel el 100x100 dels impostos !
23
PUBLICITAT PEL SI, ja!!!!!! Quan comença la campanya per.....
recaptar el 100x100 dels impostos ?? cuan ????
14
A la Neus Lloveras
¿Qué le han dicho de todo esto en respuesta a las tropecientas cartas enviadas a todo el planeta?. Y a tí, ¿qué te ha contestado la ONU a la carta de octubre de 2016 pidiendo ayuda contra el malvado y opresor Estado Español?. Que no nos cuentas lo interesante Puigdemont.
29
Marc
Doncs plega si tens pebrots
7
Iván
No habrá referéndum, Puigdemont. Así que olvídate de que la ciudadanía te vaya a salvar el culo yendo a votar masivamente, porqué el gobierno español actuará para que no se celebre una votación ilegal.
33
Què hi ha algú?
El mantra de "sense pressupostos no hi ha referèndum", es això, un mantra. Encara ningú ha explicat quina vinculació hi ha amb els dos termes, tots sabem que si hi ha una partida pel referèndum serà impugnat al minut 0 per madriz. Millor explicar les coses que repetir un mantra, per tenir credibilitat.
8
per Ramon el fatxa, amb carinyo
Que n'ets de carallot, no se a quí vols enganyar amb les teves contradiccions i suplantant els nicks d'altres com terrassenc. Què tens por d'assolir la llibertat? Pagan bé els unionistes?
0

envia el comentari