Puigdemont s'adreça als seus seguidors de Twitter

El president agraeix els 200.000 seguidors en aquesta plataforma

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha celebrat haver arribat a més de 200.000 seguidors a Twitter. Ha penjat un vídeo en aquesta xarxa dient que està molt content del resultat, "sobretot de la manera d'aconseguir-los", explica. 

 

En la piulada, Puigdemont admet que està satisfet del progrés que ha tingut en aquesta plataforma i que haver arribat a president ha ajudat "a disparar molt el nombre de seguidors". Un perfil que ha anat creant "interès a la xarxa" de "manera pacient". 

 

El líder espera que els seus seguidors "se sentin interessats" pel que va publicant i recorda que "poden intervenir" si discrepen en alguna de les coses que piula, "amb respecte, això sí", demana. 
Comentaris
sebastià
Em sap greu que hagi anunciat que no seguirà.Respecto la seva decisió,peró em dol,sobretot després d'haver-lo conegut com a president,que no pas personalment,cosa que m'agradaria molt.Em queda el consol de veure que està fent tot el que s'espera d'ell pel que fa al procés i li estic molt agraït a ell i a tots els que formen l'equip de govern amb el suport dels catalanistes de cor.Quan siguem lliures ja ens desfarem de la palla (socialistes sobretot doncs PP i C's no s'espera res de bod'ells)

envia el comentari