Puigdemont: "Posarem les urnes i la gent hi posarà els vots. Res d'això no és delicte!"

"Em pensava que la presentarien pel caos de l'aeroport, que és el que veritablement preocupa la gent", diu el president de la Generalitat
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant la presentació del llibre 'La República Catalana', de Ramón Cotarelo, al Teatre Romea de Barcelona | Jordi Borràs

 

 

El president de la Generealitat, Carles Puigdemont, ha donat ànims a la consellera de Governació, Meritxell Borràs, després que el fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, hagi ordenat aquest dimarts al fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, la presentació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d'una querella pels delictes de prevaricació, desobediència i malversació contra Borràs en relació amb la publicació del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) de l'anunci de la licitació per comprar les 8.000 urnes que han de servir per celebrar el referèndum sobre la independència de Catalunya. En una piulada al seu compte de Twitter minuts després que es fes públic l'anunci de la querella, Puigdemont ha dit: "Em pensava que la presentarien pel caos de l'aeroport, que és el que veritablement preocupa la gent. Ànims consellera i secretari general!" En una segona piulada, Puigdemont ha afegit: "Hi posarem les urnes i la gent hi posarà els vots. Res d'això no és cap delicte!"

 


 

 

El president de la Generalitat s'ha referit en la primera de les piulades a la situació de col·lapse que viu l'Aeroport del Prat des de fa setmanes. Precisament aquest migdia, la portaveu del Govern, Neus Munté, ha qualificat de "sabotatge" aquesta situació. En roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts, Munté ha considerat que es tracta d'una situació "del tot premeditada" i ha denunciat que "no s’ha pres cap mesura per afavorir la mobilitat de les persones i dels treballadors". A més, la portaveu de l'Executiu ha assegurat no entendre el "silenci" de l’Ajuntament de Barcelona, motiu pel qual ha deixat clar que "com a Govern defensarem fins al final els interessos dels usuaris i dels treballadors del sector turístic". 
Comentaris
ES UN ALTRE TEMPS
Abans auriem cridat ¡ ¡ A LES BARRICADES ! ! ¡ ¡ A LES ARMES ! ! Ara el crit que volem els Catalans, es ¡ ¡ A LES URNES, PER LA LLIBERTAT, PER LA DEMOCRACIA, PER FOTRA EL CAMP DE AQUESTA CORRUPTA " E.J.P.A.Ñ.A." ridicula que nomes sap mussega als Catalans. PER LA LLIBERTAT I LA DEMOCRACIA ¡ ¡ A LES URNES ! !
1
Puchde
Tot el que cau a les nostres urnes és legal. El 9N trobam milers de mosques que van comptar com SI-SI; xiclets i mocs també van ser comptats com SI-SI. A Reus un parroquià es va orinar dins d'una urna i també el comptem com SI-SI. És que tot ens dóna la raó. No podem perdre.
27
se sabe....
Quien serán los que estarán en las mesas del referendum??? los de la ANC..Ominum o AmI..... jejejeje
24
es que....el 1 de Octubre esta cerca y....
Sr. Puigdemont : hay algun atisbo del como se gestionara la Junta Electoral, las mesas electorales, los centros de votacion, las urnas, los presidentes de mesa, los vocales, los secretraios, recuento , etc etc etc !! !! se sabe alguna cosa ?? o es secreto de Estado !!!
22
poca broma eh ??
Esto va a ser una votación seria, con Junqueras contando los votos !!
22
la musica quien la pone ??
larararara.........Cuando todo en Venesia me hablaba de amooor.......taratarara...
22
con alegria !!
ya os digo yo el resultado 99% de Sies y si los cuenta el Junki se puede llegar al 125%
20
Pepon
La panda independiente esta deseando Qué intervenga el gobierno no saben como salí de este.suicidio!
22
esto es coherencia !!
El Girona FC si sube a la Primera Division de España, que seguramente asi sera, ya han dicho que desconectaran y que renunciaran al ascenso de categoria !! !! muy bien !!
19
por si no se hace el butifarrendum.
se sabe el día que proclamaran la DUI ??
23
tengo una duda.
Ques es : El Tratado de Venecia , o el Trato con el Venancio !! ya me comentaran , gracias.
25
Piulades encertades
El pobre trol s'ha quedat sol, intentant trobar un bon comentari, i no s'en surt. No té arguments.
4
Truño
Us menjareu un mojon
17
sebastià
Es perdre el temps anar a Madrid a esplicar res que sigui minimament inteligent. S'ha de provar per si ve algun dels que se'n salven, i que no sigui dit que per nosaltres no s'ha volgut debatre la qüestió, com Deu mana, peró compte amb els energúmens com al Blanquerna...
1
sebastià
Al palurdo dels comentaris 2 al 10 : has disfrutat molt? doncs ara ves a mocar-te i li dius a ta mare que la frase més llarga que has fet ha sigut amb 10 paraules... incoherents, però per aqui es comença. Vinga ingenuoeiro...
1
Els homes que es reien dels trols pillats
Hahahahaha el Trol ha embogit i parla tot sol canviant de nom! Ja només desvaria i diu incongruències hahahaha.
3
Canviant de nom es creu que ens pensem que és més d'un?
Avui en Rajoy no li ha posat pinso al seu trol. I és més divertit!
1
Marta de Sabadell
I ... arrasarem !!! A la merda Espanya !!!!!!!!!!!!
0
Uniópates, caquetes?
Ja sabeu: bolquers d'oferta devant la delegasion del gobierno d'ejpaÑa a BCN, fortasec d'oferta, ajo i agua,... Votarem i acatarem, 50%+1 = ADEU CASPAÑA!!!
2

envia el comentari