Puigdemont i Colau demanen perdó a les víctimes del terrorisme

Puigdemont és escridassat amb 'Viva España' per part d'alguns assistents a l'acte d'homenatge a les persones que van perdre la vida i van resultar ferides en l'atemptat d'Hipercor
Puigdemont durant el seu discurs | ACN

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha lamentat aquest dilluns que les víctimes de l'atemptat terrorista d'Hipercor, que va segar la vida de 21 persones i en va ferir 46 fa 30 anys, hagin pogut "patir l'oblit i el no suficient acompanyament" de les institucions barcelonines, en nom de les quals ha demanat "perdó" per si no han estat a "l'alçada de la memòria de les víctimes". Colau ha mostrat la "voluntat de reparar" aquesta absència en l'acte davant el monòlit de record i homenatge a les víctimes de l'atemptat més sagnant d'ETA, el 19 de juny del 1987. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha afegit a entonar aquest perdó: "Algunes vegades, potser massa, heu sentit que no hem estat a l'alçada de les circumstàncies i no hem sabut respondre a les vostres necessitats, no només de diners, sinó de reconeixement, d'escalf, de sentir que algú podia empatitzar amb el vostre dolor". Diversos assistents han escridassat Puigdemont a l'inici de la seva intervenció amb 'Viva España' i 'golpista', entre altres improperis.
Comentaris
Isabel C.
No estava de baixa l'alcaldessa espanyola de Barcelona? O només està de baixa si no hi ha foto en la que posar-se al centre? No sé per què Puigdemont insisteix tant a posar-se en aquests fregats i a rebre crits i tracte degradant. Ha de pensar en el que representa. Si aquests de l'Hipercor sabéssin que els van ferir i matar perquè al Govern espanyol li va convenir no fer cas de l'avís de bomba, no cridarien tant contra Puigdemont.
1
Carles Viñals Casado
Isabel C. : Crec que en aquesta ocasió peques d'ingènua. No sé quantes de les víctimes presents a l'acte o familiars de víctimes dels qui cridaven contra Puigdemón coneixen la història d'aquell atemptat, però és segur que la coneixen els qui l'escridassaren a Badalona fa dos dies i que ben segur hi eren també avui a la Meridiana. Hores d'ara, el nombre des qui no volen saber supera de llarg el dels qui no saben.
1
Estan histèrics. Hi ha voluntat
de fer quedar malament el President Puigdemont. Avui mateix en Cuní, la Nebrera i en Burniol (cada dia més txo-txo) s'han arrencat les vestidures pel tema Hipercor... Sort que en Rafael Nadal ha donat la dimensió ajustada a la problemàtica a que s'han vist sotmeses les associacions per part de les Administracions i que justificava les paraules de Puigdemont. Un tertulià que "venia de l'hort", sense ruboritzar-se, s'ha atrevit a titllar el President d'ignorant. Uffff! Sort que tenim criteri!
0
caesar
Quien o quienes dieron la orden de NO desalojar Hipercor, esa es la pregunta.
0
Ramon
No acabo d'entendre per què Convergència ha de demanar perdó per això. Les esquerres espanyoles i les esquerres independentistes, sens dubte. Però... Convergència?
0
Molt indignat
Demanar perdó? Per què? N'han demanat el PP i el PSOE, aquests sí que han utilitzat i utilitzen el terrorisme com a arma política. El meu avi, els meus oncles segueixen tirats per algun lloc de la serra de Pàndols o Cavalls, com milers de catalans i espanyols. Què han fet els governs espanyols per honorar-los? Han demanat perdó per bombadejar Catalunya cada 50 anys? Perdó, per què? Ells són els culpables. Ja n'hi ha prou!
0
Les coses clares
Els españolitos de turno són uns ases analfabets que no entenen que hi ha actes que s'han de separar de la política, per molt que siguin dirigits per polítics. Així està l'assossiació de Victimes del terrorisme d'ETA, SEGRESTAT pel PP
0
Fidriko
Són independentista, respectuós amb altres posicions. Ho dic perquè no em mou un fons d’enemistat. Vaig escriure ja fa un temps que els partidaris del procés d’independència teníem la causa perduda, tant per la divisió, com per la immaduresa de massa nous companys com per la manca d’un lideratge convincent. Puigdemont no en té l’alçada. En català, enraonar no és xerrar. Comparar el reconeixement del dolor d’Hipercor amb el del futur del procés independentista és ofensiu i una presa de pèl.
7
Pintamonas
¿ Algu amb pot dir si a España, existeis algun partit politic que, se aprofitat mes dels asesinats de E.T.A, QUE ELA PARTIDO PODRIDO DE España ? Fa anys que els fan servi de bandera, tinguen en compta que le policia de España, va ser la culpable de no dasholojar el Hipercor. ¡ ¡ ENTESOS FRANQUISTES, NO MANIPULEU MES A LES POBRES VICTIMES, QUE SE US VEU EL MASSA ! !
0
¿ ES POT SABER PERQUE COLLONS ELS DE CONVERGENCIA AN DE DEMNAR PERDO A LES VICTIMAS DE E.T.A. ?
¿ QUI ERAN ELS ASSESINS, DE C.i.U. O DELS BASCOS ? Doncs que demanin perdo els bascos que son els culpables, CATALUNYA NO ES CULPABLE DE RES. No tenim cap obligacio de demanar res.
0
per el "pintamones"
SÍ.....el psoe.....ara què, aquests dos partits, no és distingeixen en res....són igualets amb tot, amb cinisme, corrupció, indecència, etc....
0

envia el comentari