Puigdemont convida diputats danesos a explicar la "judicialització" de la política catalana

El president de la Generalitat reafirma la intenció de celebrar un referèndum no més tard del setembre
Puigdemont convida diputats danesos a explicar la "judicialització" de la política catalana | Europapress

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha convidat aquest dilluns una delegació de diputats danesos a "denunciar la judicialització que l'Estat espanyol fa de la política catalana" i els ha reafirmat la seva intenció de celebrar un referèndum no més tard del setembre.


Segons un comunicat de Presidència, Puigdemont ha rebut al Palau de la Generalitat aquesta delegació de diputats danesos, convidats pel Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), i els ha explicat la situació política que viu Catalunya.


La delegació danesa està integrada per un diputat de l'Enhedslisten (Aliança Vermella-Verda), un del Dansk Folkeparti (Partit Popular Danès) i un socialdemòcrata de les Illes Fèroe, i a la trobada també han assistit el conseller d'Afers exteriors, Raül Romeva, i el secretari general d'Diplocat, Albert Royo.Comentaris
Grøn
A la gent del Dansk Folkeparti ni t'hi acostis en nom de Catalunya, fes-ho en el teu rèptil.
No seas rácano Puigdemont
En Dinamarca, en cualquier reunión, antes de empezar te sacan café o te, leche, galletas, bollitos, etc. Y tu vas y les das a estos una botellita de agua y de las pequeñas (¿se la haceis pagar a ellos?). ¿Os extraña, Romeva, Puigdemont, Royo, que nadie en el universo se interese por la causa secesionista catalana?.
Indepemendent
Així m`ha agrada pluralitat sobre tot. Que voleu que faci Espanya si l`hi toca jugar amb Kosovo a futbol, jugar o retirar-se. Aneu i pensant, per que arribara aviat.
Para el rácano
haha pretendes llenar la mesa de bollitos y madalenas? Eres un cutre.

envia el comentari