El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSC recorre la delegació de vot de Comín
  • CA

El PSC ha registrat un recurs contra la decisió de la Mesa del Parlament de permetre el vot delegat de l’exconseller i diputat d’ERC Toni Comín, al·legant que incompleix els requisits del reglament de la Cambra i les directrius del Tribunal Constitucional (TC). L’escrit demana a la Mesa que reconsideri la seva decisió de permetre aquest vot delegat i assenyala que haver-ho fet “implica desobeir els advertiments i les resolucions” del tribunal.

La decisió de permetre el vot s’ha pres aquest dimarts amb els vots majoritaris de JxCat i ERC, i es revisarà en una nova reunió de la Mesa prevista per a aquest dimecres a les 9, una hora abans del primer ple en què previsiblement Comín podrà votar.

 

La portaveu socialista en el Parlament, Eva Granados, ja havia anunciat la intenció del seu grup de recórrer el vot delegat de Comín, com ja va fer el PSC en el cas de Carles Puigdemont.

 

Els socialistes consideren que és la via que poden esgotar per impedir el vot de Comín i descarten acudir al TC, si bé assenyalen que el propi tribunal podria actuar d’ofici amb un incident d’execució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa