La presidenta de la CCMA rep el requeriment del TC per l'1-O

L'alt tribunal l'adverteix que no pot iniciar, tramitar o informar de cap "acord o actuació que permeti la preparació o celebració del referèndum"
La presidenta en funcions del Consell de Govern de la CCMA, Núria Llorach | ACN

 

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, ha rebut aquest matí el requeriment del Tribunal Constitucional en què se l'adverteix que no pot iniciar, tramitar o informar de cap "acord o actuació que permeti la preparació o celebració del referèndum". En la mateixa notificació, l'alt tribunal li recorda que té el "deure" d'impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi "ignorar o eludir la suspensió acordada" i l'adverteix de possibles responsabilitats -"inclosa la penal"- en cas de no atendre el requeriment. Es tracta del mateix avís que estan rebent altres càrrecs catalans, com els membres del Govern, la Mesa del Parlament, els alcaldes o alguns comandaments dels Mossos d'Esquadra i que aquest dimarts ja va rebre el director de TV3. El TC fa arribar així la resolució aprovada dijous passat de suspensió cautelar del Decret de normes complementàries del Referèndum.
Comentaris
Karlus
Pero que s'han cregut aquests vells feixistes. Ni cas a aquestes momies franquistes. ¿Que creuen que és la democracia ? Fora la dictadura
Manel
Proposo una cosa, desintonitzar de la Tele, TV1, TV2, ANT3, CUATRO, 5 I la sexta,, tots els canals espanyols...no comprar cap diari espanyol.
Sobira
Tots aquests requeriments curseu-los als tribunals internacionals els tribunals espanyols estan corromputs quina vergonya d estat ser espanyol es vergonyós i mes per la força diem prou a aquesta gentussa marxem ja
molt bé !!
Manel Proposo una cosa, desintonitzar de la Tele, TV1, TV2, ANT3, CUATRO, 5 I la sexta,, tots els canals espanyols...no comprar cap diari espanyol. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Si millor sintonitzar TeleCoreaDelNorte o Televenezuela.
Francesc
Anim veina!!!!

envia el comentari