La premsa internacional es fa ressò de l'ordre de detenir alcaldes de l'1-O que no facin cas de citacions

Alcaldes que donen suport a l'1-O en un acte a la UB | Associació Catalana de Municipis

 

La premsa internacional s’ha fet ressò aquest dimecres de la demanda de la Fiscalia General de l’Estat als fiscals en cap de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona perquè obrin diligències d’investigació respecte a la llista d'alcaldes catalans que se sap que estan col·laborant en la preparació del referèndum d'autodeterminació del proper 1 d'octubre. La informació, que indica a més que en cas que els alcaldes no compareguin els Mossos d'Esquadra els detinguin, ha començat a circular per mitjans com The New York Times o Rusia Today a través d'una informació divulgada per l'agència Associated Press.
Comentaris
Karlus
Als imbècils del PP i als tribunals els hi caurà el pel d'aquí uns dies, tindràn més mals de cap per la seva estupidesa i el seu feixisme, no sabràn que dir quan els hi demanin explicacions desde Bruseles. "Ud. perdone me equivoqué"
remigio III
Ha oït que fins a les panderoles de quatre potes siguen detingudes i encarcerades per catalanistes. Com que en les, carcels, madrilenyes no cabran tots, cal que s'alliberen els detinguts franquistes per corrupció. I que els incendis de jutjats sospitosos de, jutjar delictes de corrupció i amenaces, no siguen investigats, ja que seria una pèrdua de temps per ser de la mateixa corda, la nostra.
Vicenç Ramoneda
The Spanish dictatorship at one hundred per hour!
Els alcaldes els han escollit els ciutadans, quí ha escollit a jutges i fiscals?
i més
Ara s'han passat. Han picat. Deixem-los, a veure on arribewn
terrassenc
Ai la prima de risc...!
Cor
En flamenc: https://www.demorgen.be/buitenland/spanje-dagvaardt-ruim-700-catalaanse-burgemeesters-b05ebeb9/
Espanya esta caient a troços ,si no fan saltar el govern rajoy li veig un final molt dolent,

envia el comentari