Poble Lliure proposa crear Grups de Defensa Territorial contra la “repressió” de l'Estat

Reclamen “unitat d’acció estratègica” i evitar “traïcions” o “desviacions” de l’objectiu final de construir la República catalana
L'organització Poble Lliure està integrada a la Crida Constituent | Poble Lliure

 

 

L’organització independentista Poble Lliure, que està integrada dins la CUP-Crida Constituent, ha proposat la creació de Grups de Defensa Territorial que han de servir per lluitar contra la “repressió” de l'Estat i en defensa de la república catalana. L’organització, que té entre els seus líders visibles el diputat de la CUP Albert Botran, recull aquesta idea en el llibret 2017. Referèndum i República, sobre els propers passos i reptes del procés d’independència. A través d'aquest llibret, convida a la “màxima preparació, consciència, organització i mobilització” per encarar els propers mesos del 2017. En el document, Poble Lliure també reclama “unitat d’acció estratègica” i evitar “traïcions” o “desviacions” de l’objectiu final. “No hi poden haver fissures”, apunta tant en al·lusió al treball pel referèndum com en la defensa dels càrrecs electes i els objectius.

 

 

Cal recordar que el govern espanyol ha estudiat la possibilitat d’utilitzar l’article 116 de la Constitució, que fa referencia als estats s’alarma, excepció i setge, per frenar el procés independentista en el cas que l’aplicació de l’article 155, que permet la suspensió de les atribucions de l’autogovern, fos insuficient.

 

 

“Comencem un any 2017 que ha de ser decisiu en el camí cap a la ruptura democràtica. Hem d’utilitzar les forces acumulades, ara o mai. I l’escenari ens és favorable: celebrar un referèndum només depèn de nosaltres, i sabem que és un marc nítidament democràtic: Ho entenen tots els demòcrates tant els partidaris del sí com els del no, i tant als Països Catalans com a nivell internacional”, es pot llegir a la introducció del llibre.
Comentaris
josep
poble armat poble respectat
juju
Cal estar preparats, l estat espanyol no es una democracia desenvolupada encara i tot es possible.
DELITOSREBELIONEXIJE VIOLENCIAYALATENEMOS?
poble armat contra la represion del estado??? es de risa. Primero, sera el resto de españa que se tenga que defnede dle ataque a SU SOBERANIA TERRITORIAL CON LOS MECANISMOS LEGALES A SU ALCANCE SEGUNDO LOS CATALNES QUE NO QUEREMOS LA INDE TAMBIEN NOS DEFENDEREMOS DE LOS ATAQUE INDE A LAS INSTITUCIONES CATALANAS DE TODOS
acollonit
Voleu dir.... que volen tornar en temps dels escamots de Terra Lliure?
Tramontana
El que cal fer quan es declari la independencia, tothom que agafi un parell de dies de vacances i tots al carrer a celebrar-ho... amb cava... davant del Parlament i allà que es vagin aprovant totes les lleis que calgui aprovar... i ja està!
Tramontana
Nova legalitat: les lleis vigents són les catalanes, els Mossos manden, Hisenda ha de tancar les seves oficines, Hisenda catalana recapta els calers, control de fronteres i autopistes, el deute per España,...
Tramontana
I si volen fer venir tancs, abans ho han de portar al Congrès i aprovar-ho! (3-4 dies) i que la Merkel li sembli bé. I si ho aproven, cal que hi hagin milers de catalans i periodistes a les autopistes i carretes i davant el Parlament. I tindran perdut el control del territori.
Soci ANC
No oblidem la acció de la NO VIOLÈNCIA. Mahatma Gandhi va guanyar la llibertat del poble davant de tot un imperi britànic. Els catalans hem d'actuar de la mateixa manera, això desconcerta i desarma al contrari.
El 1931 ja el tenim a tocar !!!
Poble Lliure proposa crear Grups de Defensa Territorial contra la “repressió” de l'Estat
NO t'ho creus ni burratchu !!!!
Tramontana El que cal fer quan es declari la independencia, tothom que agafi un parell de dies de vacances i tots al carrer a celebrar-ho... amb cava... davant del Parlament i allà que es vagin aprovant totes les lleis que calgui aprovar... i ja està!
marc
Totalment d'acord amb Poble Lliure,s'ha de convocar el referèndum i si es guanya sortirem tots el carrer i és proclamar l'Estat Català i que vinguin si tenen ous amb 2 milions de persones el carrer.
Pepo
Hem de ser alegres i combatius i sobretot pro-actius en defensa de la democràcia i no de la tirania. El "per collons" a mi no em serveix, per tant aplicaré el "per pebrots". Jo m´afegeixo a la crida de Poble Lliure.
para Pepo
También puede ser por los huevos fritos de las Diadas. Te recuerdo que otros llevan los huevos en su sitio, no fritos y en la cabeza. Por cierto, algunos se las pintan solos viendo tanquies y tal, como Romeva veía aviones sobrevolándole la calva. No hará falta nada de eso, la gente no es tonta y ya se encargarán de daros una democrátuica patada en vuestros molt honoraplas culetes. Y qué jartás, pero qué jartás de reir...
llpv
500 cotxes bloquejant el port, 500 a l'aeroport, 500 a La Jonquera, 500 a Martorell i 500 més a Lleida i s'ha acabat el bròquil.
Els de Poble Lliure hauria de canviar de marca de cervesa
La barata aquesta que beuen ara en grans quantitats no els senta gens bé.
Prou capelletes
Comandament únic centralitzat i coordinat i no començar l'esprint final abans d'hora. Hem de saber gestionar el temps, com i quant hem de sortir tots en defensa de la República Catalana i no tots al mateix lloc, algú ens diran els llocs claus que hem de defensar i els politics que hem de protegir.
Cup botiflers
La cup com sempre embrutant les coses.
Visca l,independencia de Catalunya. Adeu caspanya
Ciutadana farta
Menys mal que els cuperos no manen gaire, no estan al govern. , i els que ho son tenen seny, sino ni independencia ni res amb aquests sonats,nosaltres tenim la democracia i la pau al nostre costat, si ho perdem , el mon es gurara en contra, democracia , democracia i democracia, espero i desitjo que a la futura republica hi hagi dos partits que no comptin i no estiguin al parlament, pp i cup, espero que la gent no els voti, i tornin al cau i deixin de donar pel sac uns i altres,
Tots aquests que veiu violencia en les paraules de poble lliure...
En quin moment ha parlat de violencia? Han parlat de lluita i defensa, d'unitat d’acció estratègica, d'evitar traïcions i desviacions de l’objectiu final. Portem molts anys lluitant i defensant catalunya com a nació i mai s'ha utilitzat la violencia, desde el govern i desde el carrer. Si veiu violencia en les seves paraules, poder sou vosaltres els violents.
...
Grups de defensa de la terra= moviment de defensa de la terra= terra lliure= revolucio dels somriures???
La CUP demana unitat d'acció?
No s'ho creuen ni ells. Han sempre anat a la seva, enviant companys a la paperera i ara volen unittat?
Poruc
Parlen de grups de defensa, no de violencia, no confonguem les coses, entenc que haurem de defensar de manera pacifica, gent quieta bloquejant el que es consideri important, i caldra tenir una estrategia organitzada, no anar tots al mateix lloc, aixo es de sentit comu

envia el comentari