Ple sense tensió a l'Ajuntament de Manresa després de la retirada d'Estefanell (ERC)

El president local d'ERC, Ramon Fontdevila, manifesta la voluntat de "treballar per la ciutat i fer un esforç per entendre's"
Joan Tardà i Mireia Estefanell en una foto amb altres membres del partit a Manresa | @MEstefanell (Twitter)

 

Normalitat absoluta al ple de Manresa d'aquest dijous al vespre després que l'alcalde, Valentí Junyent, hagi retirat les competències que fins aquest dimecres tenia la regidora d'ERC, Mireia Estefanell. De fet, la republicana ha ocupat el seu seient habitual al costat dels seus companys de partit i ha votat tots i cadascun dels dictàmens en la mateixa línia que ho han fet els seus companys.


Durant el ple no s'ha posat de manifest en cap moment les tensions que poden tenir els dos grups de l'equip de govern arran de la pèrdua de confiança manifesta per part de Junyent per les sospites del PDeCAT que Estefanell fos l'autora de les gravacions contra David Bonvehí.

 

Aquesta calma només s'ha vist interrompuda per un instant quan el PSC ha fet un prec en el tram final del ple per demanar als dos grups que afrontin i resolguin el problema "amb la màxima celeritat". L'alcalde ha recollit el prec, però no l'ha contestat. Per la seva banda, en declaracions als mitjans, el president local d'ERC, Ramon Fontdevila, ha manifestat la voluntat "de treballar per la ciutat i fer un esforç per entendre's".
Comentaris
No entenc aquest silenci d'ERC
Corramos un tupido velo? Si la regidora d'ERC no ha dit ni una sola paraula es que és culpable de gravar companys indepes....de pena.
Roberto Mugre
Una gran lliçó de seny. Enhorabona.

envia el comentari