Pisarello: "Si l'1 d'octubre es vota a Catalunya a Barcelona es votarà"

En preguntar-li sobre la independència respon que "podria ser que sí quan amb Espanya no hi hagi res a fer"
Pisarello atenent els mitjans | ACN

 

"Si l'1 d'octubre es vota a Catalunya a Barcelona es votarà". Així s'ha expressat el primer tinent d'alcaldia de la capital catalana, Gerardo Pisarello, en declaracions a TV3, on ha insistit que l'Ajuntament està treballant amb la Generalitat per trobar la fórmula perquè hi hagi "els màxims locals possibles". Pisarello ha mostrat la seva solidaritat amb els alcaldes independentistes investigats per la Fiscalia. "S'ha d'aturar aquest home", ha dit en referència al Fiscal General de l'Estat. En demanar-li directament independència sí o no, ha respost: "Podria ser sí quan amb Espanya no hi hagi res a fer". El número dos de Colau a l'Ajuntament ja va defensar fa uns dies votar un "sí crític" en el referèndum de l'1-O.

Comentaris
VERGONYA
Barcelona a remolc dels alcaldes dels pobles. Quina colla d inutils que esteu fets. Aquesta es l alcaldia de la nostra capital? Quina vergonya!
Anna
La puta i la Ramoneta vivien a Unió i ara viuen a Podemos. Sort que no sóc de bcn ...
Becus!
Quina colla de tifes
I encare no ho teniu clar
Que amb espanya no hi ha res a fer.
Català emprenyat
Es votarà a edificis de la Generalitat perquè sou uns tril.lers covards o a última hora diran que sí per crear confusió. Revolucionaris de butaca #fraucolau #pagueta
Boletaire
Encara no ho veus que amb Espanya no hi ha res a fer? Botiflerisme pur.

envia el comentari