Pascal: "El procés és motiu d’expectació a nivell global"

La coordinadora general del PDeCAT anima a "persistir" en la internacionalització de la "causa democràtica"
La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal | ACN

 

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha animat a “persistir en internacionalitzar la nostra causa democràtica” i ha assegurat que el procés és “motiu d’expectació a nivell global”.


En el debat StartCat sobre ‘Catalunya al món’, la coordinadora general ha explicat que a les relacions internacionals predomina “el pragmatisme” i ha incidit en que “si volem ser actors globals, és evident que ho hem de fer amb mentalitat d’Estat i amb ganes de ser reconeguts i ser, no d’aquells de la llista de conflictes oblidats, sinó en el de les causes justes i possibles”.


Pascal ha destacat que el Partit Demòcrata és “profundament” europeista, però ha alertat que Europa “ha de canviar i ser més forta per respondre els reptes que desborden els estats”. “Només una Unió Europea més forta podrà resoldre els conflictes”, ha continuat, “i nosaltres volem ser un petit motor d’una Europa que ha de canviar”.

 

En aquest sentit, la coordinadora general ha afirmat que “cal una nova governança de la globalització” perquè l’actual “s’ha quedat curta per fer front a les conseqüències de la crisi econòmica”. Aquests reptes mundials “només es poden resoldre des del multilateralisme”, ha exposat Pascal.

 

Finalment, i respecte a la crisi dels refugiats, Pascal ha recordat que “Catalunya és terra d’acollida” i ha assegurat que “Europa està fallant”. “La frontera més llunyana d’Europa es la nostra frontera i pensar això és clau per resoldre el problema”, ha conclòs.Comentaris
PASCAL, la garantia de la corrupció al PDECAT-MARESME-ARNO
I LA CORRPTCIO TOTAL DEL PDECAT AL MARESME, també !! PDECAT, brutiicia i corrupció al Maresme i el consell comarcal
Erdogan ens mira
Estic molt agraït al pruses català. M'ha convertit en un gran demòcrata en deixar votar als meus súbdits en un referèndum. Em vaig estudiar a fons el 9N i ja veieu, he triomfat. Gràcies Mas, el meu mestre.
Gabrieljugend
Endavant, Marta! No ens aturaran! Per cert, on eren avui els de les CUPP a l'acte solemne del Pati dels tarongers per donar mostra de suport i unitat en aquest acte i formar part per fer pinya i demostrar encara més compromís com a partit independentista? Ah, clar, com no es cremaven fotos ni s'ocupaven seus de partits adversaris no hi van! S'estimen més difamar com a trolls, fent honor als seus contactes amb les clavegueres de l'Estat. A falta d'arguments provats fan la feina bruta a l'Estat!
sinto ploure
¿A com es paguen les apostes?
Puntualitzem
El que es realment motiu d'espectació a ni vell global, es la manca de democracia a l'estat espanyol i la corrupció de la que no es recuperan els diners i no hi va a la preso mes que cuatre i dos dies.
pero qué dice esta chiflada????
Juro por mi movil que esto del procés es de lo más divertido... y qué personajes, qué personajes!!!!
FEM NET, fora l'Arnó i la seva mafia comarcal
Pascal-Arno, la bruticia de CDC-PUJOL, CIA E HIJOS SA
Declaracions sobreres de la bleda soleiada
Amb les tries que fan de carregs (Bonbehí, Pascal, Gordó, Vila, Conesa,...) al partit sense nom, cada dia costa més creure que volen la independència dels catalans, trist. El qu'és segur es que volen mantenir el poder (amb els carrecs, bons sous i prevendes que representa) a qualsevol preu, inclús vendre el referèndum que volem el 80% dels catalans.

envia el comentari