Núria Marín (PSC): "La llei no és la solució al problema català"

L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat creu que la solució és "la intel·ligència i el diàleg polític"
L'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín | Jordi Borràs

 

 

L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, la socialista Núria Marín, ha deixat clar aquest matí que “la llei no és la solució pel problema català”. Marín ha estat l’encarregada de presentar la consellera de Governació, Meritxell Borràs, durant la conferència que aquesta ha pronunciat aquest matí en el marc del Fòrum Europa - Tribuna Catalunya. En aquesta línia, Marín ha deixat clar que “la solució és la intel·ligència i el diàleg polític”. 


Durant la presentació, Marín ha assegurat que amb Borràs l'uneixen "més coses de les que ens separen", ja que la consellera de Governació també és de l'Hospitalet. "Les dues coneixem què és la política municipal, i el valor que té la paraula donada", ha destacat Marín, que ha afegit que Borràs és "una dona pràctica que té clar que hem de treballar des de la suma i el consens". Tot i això, ha deixat clar que "en el tema nacional no coincidim", però ha matisat que "amb ella es pot parlar". 

 

Per a l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Borràs representa "el millor de la suma de la nostra societat" i ha destacat que "ha celebrat amb la ciutat els èxits col·lectius". "Molta sort, ànims, i endavant!", ha conclòs Marín.

 
Comentaris
indepen !!al loro !!
No leerás a ningún historiador de prestigio en toda Europa que hable de Corona Catalano.....aragonesa. "Corona de Aragón" "Reino de Aragón" "condados Catalanes" "conde De Barcelona" Comtat d'Urgell...etc. No leerás a ningún historiador de prestigio en toda Europa que hable de Corona Catalano.....aragonesa. "Corona de Aragón" "Reino de Aragón" "condados Catalanes" "conde De Barcelona" Comtat d'Urgell...etc.
Hipocrites i covards
No cuadra aquest discurs amb el comportament del Partit Sense Criteri.
IONA
EL PROBLEMA CATALÀ? VOLS DIR QUE NO ES EL PROBLEMA ESPANYOL?
remigio III
Però de quina llei parla aquesta senyora? La franquista? Perquè és la que usa madrid. Mentre madrid veja que els dubtes afloren no cedirà i nosaltres ens fotrem tres-cents anys més esperant "justícia". Vosté és catalana i el seu país està sent saquejat doncs, no ho dubte, rebel·les. Que pot esperar d'un "maza" "moix" o rajoy o diaz o la policia paral·lela política, el TO. Justícia, legalitat ... Res, no perda el temps i no el faça perdre la CUP té ja tota la raó.
valencia blaver
remi amic tambe pots mobilitzar als 300 0 400 pancatalanistes indepres que n'hi al regne de valencia,la majoria pagats i a sou pero be estan i be entonses ja es un autobus o autobus i mig mes, per fer bulto per les reunions campestres festivas que fan els indepres, be ja sou un grapaet mes nano.

envia el comentari