Mor una nena de 4 anys en una piscina de Ripoll

La nena feia una activitat amb els companys de l'escola de P4 de Campdevànol
Piscina municipal de Ripoll | TV3

 

 

Una nena de 4 anys ha mort a la piscina municipal de Ripoll, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. La menor era de Campdevànol i havia anat a la piscina de Ripoll amb els companys de classe de l'escola Pirineus, de P4, per fer una activitat extraescolar. Un cop ja havien acabat la classe, i estaven recollint, s'han adonat que no hi havia la nena. L'han buscat i l'han trobat surant dins la piscina

 

De moment, els mossos desconeixen les causes d'aquest accident, i l'Ajuntament de Ripoll no ha volgut fer cap comentari. La tragèdia ha obligat a tancar la instal·lació municipal fins a nou avís, i fins a lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i dels Serveis d'Emergència Mèdiques, que no han pogut fer res per reanimar-la.


El Departament d'Ensenyament, el Consell Comarcal del Ripollès, el Consell Esportiu de la comarca i els Ajuntaments de Ripoll i Campdevànol han emès un comunicat conjunt on es mostren "consternats" per la mort de la petita. Les cinc institucions han traslladat el condol a la família i a la comunitat educativa.
Comentaris

envia el comentari